nosilci motorja
nosilci motorja
Lep pozdrav
Enkrat sem pisal, da mi ob zaviranju ko se že skoraj ustavim trese
Sem bil danes na renault servisu da preverijo zadevo, rekli so da bi naj bil vzrok zanoč nosilci motorja je to mogoče.
Popravilo bi me stalo cca 550e
Enkrat sem pisal, da mi ob zaviranju ko se že skoraj ustavim trese
Sem bil danes na renault servisu da preverijo zadevo, rekli so da bi naj bil vzrok zanoč nosilci motorja je to mogoče.
Popravilo bi me stalo cca 550e
Re: nosilci motorja
možno je.... lahko tudi kaj drugega.
glede cene 550 € za menjavo nosilcev motorja pa ne vem, to voziš Ferrari, Porsche, Mclaren ali kej podobnega ? Res pa je, da znajo mel pooblaščeni Renault servisi bolane cene.
Jaz sem za vse 3 nosilce za Megana 1, 1.9 Dci dal 80 €, zamenjal sam, dvomim pa, da bi kak pošten mehanik računal več kot pa 50 eurov za delo....
glede cene 550 € za menjavo nosilcev motorja pa ne vem, to voziš Ferrari, Porsche, Mclaren ali kej podobnega ? Res pa je, da znajo mel pooblaščeni Renault servisi bolane cene.
Jaz sem za vse 3 nosilce za Megana 1, 1.9 Dci dal 80 €, zamenjal sam, dvomim pa, da bi kak pošten mehanik računal več kot pa 50 eurov za delo....
jas tudi tako mislim da je to malo pretirano
Pa je to teško menjat na kaj moreš biti pozoren ali so kake finte bi prosil za nasvet , če bi se sločajno odločil sam za menjavo
Pa je to teško menjat na kaj moreš biti pozoren ali so kake finte bi prosil za nasvet , če bi se sločajno odločil sam za menjavo
Če nimaš ravno 2 levi roki ni tak "projekt" zamejat nosilcev. Zamenjal boš vse nosilce? Kater avto pa imaš?tinci73 napisal/-a:jas tudi tako mislim da je to malo pretirano
RenaultSport
Scenic 1.9 dci, letnik 2001 . Motor mi trese ob pritisku na plin, maje se tudi ročica menjalnika.
Zgornji desni nosilec motorja sem menjal in je ok, zdaj bi zamenjal še druge nosilce. Samo ne vem točno koliko jih ima. Pod pokrovom se vidi na levi ( gledano iz kabine ) nosilec, pasja kost. Obstaja še kakšen ?
Zgornji desni nosilec motorja sem menjal in je ok, zdaj bi zamenjal še druge nosilce. Samo ne vem točno koliko jih ima. Pod pokrovom se vidi na levi ( gledano iz kabine ) nosilec, pasja kost. Obstaja še kakšen ?
Laguno 2004 letnik 1,9 dti. Kolko je pa res nosilcov vse skup
Hvala
Hvala
Eden je pri jermenih, drugi na menjalniku tretji pa je na sredini (med motorjem in menjalnikom) zadaj proti potniškem prostoru spodaj zgleda kot "palica z 2 luknjama" 
RenaultSport
sem se danes pozanimal malo o cenah
zgornji je 92E
spodnji 45
aluminasti 75
pa spodnji 35
zgornji je 92E
spodnji 45
aluminasti 75
pa spodnji 35
Tut men pri meganu 00 prestavna ročka torkira ter ko se ustavljam mi padajo obrati tudi ko stoji na mestu. So lahko krivi nosilci. Kako preverim če so hin in kateri?
Ponavadi so po 5-7 letih zanič, zamenjati je fino vse naenkrat.