dežni senzor in samozatemnitveno ogledalo
Re: dežni senzor in samozatemnitveno ogledalo
Ni dovoda elektrike na senozor in ogledalo. Razdri plastiko in preveri na konektorju če je napajanje. Oz. preveri varovalke.
Skromnost je lepa čednost. Pozabite jo. Čimprej.
Hja,cikito napisal/-a:Ok preveril in na konektorjih ni napajanja. Kje pa najdem to varovalko?
Navodile v roko pa poglej shemo varovalk v potniški kabini. Išči pod Cope cons ali nekaj takega
Jst pr svojmu vidm če si posvetim, kera/če je varovalka fuč.
Drugače pa na internetu se najde kaj, ali pa vsako ven pa pogledat.
Drugače pa na internetu se najde kaj, ali pa vsako ven pa pogledat.
Renault Megane II 1.5 dCi, ph. 1 (2004)
da uporabim kar to temo. Meni pa na scenicu dela samozatemnitveno ogledalo, tako da elektrika je. Senzor pa ne deluje pravilno. Vedno ko vgasnem in ponovno prižgem avto moram izklopit ter ponovno vklopit tudi brisalce da začnejo delovat po senzorju, pa še to po svoje, vedno z enako hitrostjo če je malo dežja ali veliko delajo enako??????????
To da moreš izklopit in ponovno vklopit brisalce, oz nastavit na senzor za dež je normalnovugi90 napisal/-a:da uporabim kar to temo. Meni pa na scenicu dela samozatemnitveno ogledalo, tako da elektrika je. Senzor pa ne deluje pravilno. Vedno ko vgasnem in ponovno prižgem avto moram izklopit ter ponovno vklopit tudi brisalce da začnejo delovat po senzorju, pa še to po svoje, vedno z enako hitrostjo če je malo dežja ali veliko delajo enako??????????
R. Megane II ph1 1.9dci Privilige Lux 
Pri Meganih/Scenicih po FLju so odpravili to, da moraš vsakič ko prižgeš avto izklopit brisalce pa dat nazaj na senzor. Pri novih je senzor vedno vklopljen (če maš palčko na senzorju).
živjo!
bom se jaz uskočil v temo in sicer danes zjutraj ko sem se peljal v službo sem imel vklopljeno na senzorju, delovalo je nemoteno. po cca 15 minutah vožnje so brisalci začeli delovati vedno počasneje, v tretjem zamahu brisalcev pa so se ustavili na sredini šipe, prestavim 2 stopnji nižje - v najhitrejše ročno delovanje in brisalci so seveda brisali z največjo hitrostjo...vendar to ni rešitev. zakaj mi prva stopnja- avtomatika senzor in druga stopnja - enakomerni ročni bris NE delata, medtem ko tretja stopnja - hitri ročni bris dela normalno??? gre za avto clio 3, 1 faza, letnik 2006, 1.4 bencinar
bom se jaz uskočil v temo in sicer danes zjutraj ko sem se peljal v službo sem imel vklopljeno na senzorju, delovalo je nemoteno. po cca 15 minutah vožnje so brisalci začeli delovati vedno počasneje, v tretjem zamahu brisalcev pa so se ustavili na sredini šipe, prestavim 2 stopnji nižje - v najhitrejše ročno delovanje in brisalci so seveda brisali z največjo hitrostjo...vendar to ni rešitev. zakaj mi prva stopnja- avtomatika senzor in druga stopnja - enakomerni ročni bris NE delata, medtem ko tretja stopnja - hitri ročni bris dela normalno??? gre za avto clio 3, 1 faza, letnik 2006, 1.4 bencinar
pa se da to na starih meganih, 2004 letnik tut kej glede tega urihtat al neCefizelj napisal/-a:Pri Meganih/Scenicih po FLju so odpravili to, da moraš vsakič ko prižgeš avto izklopit brisalce pa dat nazaj na senzor. Pri novih je senzor vedno vklopljen (če maš palčko na senzorju).
Beats me, mate
Pomoje bi mogu elektronko zamenjat pol bi pa šlo. Sem mel na prejšnjem meganu tko kot maš ti, pa mi nikol ni blo logično zakaj je tako.
Da bi pa lohk kej z testerjam spreminjou pa skor ne verjamem. 
se bom pomoje vseno kr zadovoljim s tem tak ko je
bolš neki ko pa nič
pa tut navadu sm se že
Pri meni pa dela vedno enako na eno ali pa na štiri kapljice, predvsem je moteče ko čisto malo pada brisalci pa delajo cel čas na polno. pri kolegu ki ima megana letni 2003, pa jih treba izklopit pa ponovno vklopit.vran22 napisal/-a:To da moreš izklopit in ponovno vklopit brisalce, oz nastavit na senzor za dež je normalnovugi90 napisal/-a:da uporabim kar to temo. Meni pa na scenicu dela samozatemnitveno ogledalo, tako da elektrika je. Senzor pa ne deluje pravilno. Vedno ko vgasnem in ponovno prižgem avto moram izklopit ter ponovno vklopit tudi brisalce da začnejo delovat po senzorju, pa še to po svoje, vedno z enako hitrostjo če je malo dežja ali veliko delajo enako??????????tako deluje vsem nam. Tiste kapljice nastaviš občutljivost senzorja.. meni če dam na 1kapljico, ali 4kapljice ne deluje isto. Je razlika več kot očitna.. edino če je velik naliv potem dela na vseh isto, ker pade več kapljic po senzorju.
Bi bila napaka v tem da je bilo pri prejšnjem lastniku zamenjano steklo, na računu pa je tudi napisan senzor, pa ga ne bi pravilno priklopili?
Pri menjavi stekla je potrebno menjati tudi senzor. Če ni menjan...
Na računu je napisan, če je bil menjan je pa drugorobertp napisal/-a:Pri menjavi stekla je potrebno menjati tudi senzor. Če ni menjan...
bobo89 napisal/-a:živjo!
v glavnem bil sem pri električarju in je bil razlog zamašen oddušek za odtok vode in posledično zalit motorček. Kljub demontiranemu, posušenemu in očiščenemu motorčku zadeva še vedno ne dela tako kot bi morala. sedaj pa me zanima ali je lahko razlog nedelovanja kakšen kratek stik v motorčku in posledična okvara računalnika ali je skoraj sigurno potrebno zamenjati samo motorček?
Lp
Če je senzor del serijske opreme (paketa opreme), če si ga sam vgradil naknadno pa ne.cikito napisal/-a:Če te prav razumem, če mam razbito steklo mi morajo na stroške zavarovalnice zamenjat tud senzor?robertp napisal/-a:Pri menjavi stekla je potrebno menjati tudi senzor. Če ni menjan...