Laguna II 1.9 dci
po tem ko so mi v kosezah ukradli desni špegu (motorček, senzor temperature, pokrov ogledala, okvir ogledala, sam stekloo( špegu)) sem končno dobil novega
sem bil brez desnega ogledala na pol slep, hehe... in super da sem si ob zavarovanju dal tudi zavarvat ogledala. si je pa tisti ki je jemal dol iz avta v kosezah res vzel čas, vse lepo in natančno pošraufal... tko da mi vsaj škode na ostalih stvareh ni naredu
me pa zanima če ma kdo doma mp3 radio za laguno, takoj kupim
lp vsem po dolgem času 
Kje si rihtal? Mene čaka to letos, pa iščem nekje kjer je kvaliteteno in predvsem zanesljivo 
Renault Laguna Grandtour Dynamique Lux 1,9 dCi + Renault Clio II Storia 1.2 16V + Renault 4 GTL Gordini to-be + EX Renault Clio 1 1.2 RT + EX Renault 19 1,4 TR Europa
Vsi z veseljem servisirani pri Astilbi!
Mi lahko zaupaš, koliko okvirno so prišli amortizerji? Si menjal vse 4?
Renault Laguna Grandtour Dynamique Lux 1,9 dCi + Renault Clio II Storia 1.2 16V + Renault 4 GTL Gordini to-be + EX Renault Clio 1 1.2 RT + EX Renault 19 1,4 TR Europa
Mislim, da precej ugodno
Si delal v LJ?
Re: Laguna II 1.9 dci
najprej lep pozdrav po dooooollllgggeeeem času.... najdu tale svoj post, hmmmmm še zmeri se mi kr trga po tejle moji laguni, jo zadnjič vidu v kopru...hmmmm, mislim da jo skor ne bi prepoznal če ne bi imela istih tablc gor.... kaj znajo pa eni hitr narest iz avta, kot da ga je dobil zastonj. v glavnem, še vedno je na zdajšnem avtu na prednji haubi znak ki poudarja francosko udobje,
sam avto je mal zrastu, hehehe... vmes pa bil še kateri
v bližnji prihodnosti sledijo slike, pa mislim da bom nadaljeval kar v tej temi, pa čeprav gre za drugo ime hišne znamke. druače pa... reno kot reno... dela ne zmanjka 
sam avto je mal zrastu, hehehe... vmes pa bil še kateri