Laguna II 1.9 dci

Predstavite Vašega Renault-a
housexy74
Kraj: ljubljana

Odgovor Napisal/-a housexy74 »

če bo šla za ok ceno pride nova laguna, letnik 2008 :) samo slabo kaže, ker ni dziva, zastonj jo pa tud ne dam nobenem. če bo ostala pa bo še kar nekaj časa pri naši hiši :)
housexy74

po tem ko so mi v kosezah ukradli desni špegu (motorček, senzor temperature, pokrov ogledala, okvir ogledala, sam stekloo( špegu)) sem končno dobil novega :) sem bil brez desnega ogledala na pol slep, hehe... in super da sem si ob zavarovanju dal tudi zavarvat ogledala. si je pa tisti ki je jemal dol iz avta v kosezah res vzel čas, vse lepo in natančno pošraufal... tko da mi vsaj škode na ostalih stvareh ni naredu :) me pa zanima če ma kdo doma mp3 radio za laguno, takoj kupim :) lp vsem po dolgem času ;)
housexy74

eto.... končno porihtal pri svoji laguni tudi klimo.... menjan kondenzator klime... lepo nafilana... in hladi kot treba :) in to zdej ko je spet mrzlo zuni, hehe.... prejšne dneve pa umiru v vročini ;)
Uporabniški avatar
drhouse
Kraj: Sežana (okolica)

Odgovor Napisal/-a drhouse »

Kje si rihtal? Mene čaka to letos, pa iščem nekje kjer je kvaliteteno in predvsem zanesljivo :)
housexy74

sam sem si delal, lepo u izzy podru, cca uro, pa ga pol sestavu ko sem dobil kondezator.... to pa mal dlje trajal, lepo počas pa z užitkom ;) ti ne znam dat nasveta kje dobro naredijo, jest zase vem da se sam najbolj potrudim, naredim še kaj kar vidim da mi moteče... v glavnem estetsko :)
housexy74

no takole... po dolgem času zopet malo na forumu ;) v glavnem, včeraj je moja laguna dobila lepo komplet novih amortizerjev in res me presenetilo kakšna je razlika v vožnji :) stari so bili čisto hin, povrh vsega pa je bil desni konkretno zvit. slike sledijo....:) užite v vožnji pa je sedaj res popoln :)
Uporabniški avatar
drhouse

Mi lahko zaupaš, koliko okvirno so prišli amortizerji? Si menjal vse 4?
housexy74

menjal sem vse štiri, plus desni zglob vilice. vse skupaj z delom me je prišlo 300 evrov, amorizerji pa so monrojevi (plinski)
Uporabniški avatar
drhouse

Mislim, da precej ugodno :shock: Si delal v LJ?
housexy74

ja, na dolomitski cesti. je pa res da mi je dal kot znancu res ok ceno ;) tako da hvala mu :) bom pa dal sliko gor kako lepo zvit je bil en ...me kr mal šokiral ko vidu.
housexy74

Re: Laguna II 1.9 dci

najprej lep pozdrav po dooooollllgggeeeem času.... najdu tale svoj post, hmmmmm še zmeri se mi kr trga po tejle moji laguni, jo zadnjič vidu v kopru...hmmmm, mislim da jo skor ne bi prepoznal če ne bi imela istih tablc gor.... kaj znajo pa eni hitr narest iz avta, kot da ga je dobil zastonj. v glavnem, še vedno je na zdajšnem avtu na prednji haubi znak ki poudarja francosko udobje,
sam avto je mal zrastu, hehehe... vmes pa bil še kateri ;) v bližnji prihodnosti sledijo slike, pa mislim da bom nadaljeval kar v tej temi, pa čeprav gre za drugo ime hišne znamke. druače pa... reno kot reno... dela ne zmanjka ;)
Odgovori