Clio III Rs 197
Re: Clio III Rs 197
Kaksni so pa pogoji za RBR? To lahko gre vsak, al je to cist zaprt krog povabljenih tako kot ste sli letos?
Lp
Lp
- gamblerDH20
glede na to da je 40€ 20 min gre pomoje loh usak 
Jst bi se dodal, da je RBR veliko bolj prizanesljiv do gum, tako da tud tle so ene prednostiUrbanD napisal/-a:Grobnik maš ponavad cca 120€ 3h pa tm do 2 tanka bencina.
RBR maš 20min po 40€ pa vzameš parkrat pa maš recmo da okol 100€ da maš dost pa 2 tanka bencina oz. skor raj dva pa pou + Avstrijska vinjeta pa avstrijski bencin je dražji k pr ns in na hr.
Trpijo pa bremze zato tolk bolj
Ps. Bencin na RBR je iz zlata.. +1,7eur/l

sj pol je skor tuk k pr nas, ni neke hude razlike. 
Clio Renault Sport 200 Cup Racing Blue
- gamblerDH20
Evo da malo obnovim temo..
Ker imam večino letnega dohodka tekom zime, je sedaj pravi čas za upgrade mojega rs-a
Že nekaj časa nazaj sem zamenjal filter (samo vložek od K&N), na montažo pa že čakajo ledice (parkirne in cela notranjost).
Pravtako me doma že čakajo nove gume:

In H&R fedri:

Ter kot zadnja pridobitev še distančniki

Sedaj pa me pred montažo čaka le še nakup novega izpušnega sistema..
Skoraj sem bil že zmenjen za Ragazzona, pa s prodajalcem nisva našla skupnega jezika (če sedaj pomislim da sva se kregala za 50€ mi je kr mal žou) in zato sem se danes odpravil na vransko prečekirat byfabiani.. Glede na to da je vse malo tako tako (že sam reče tuki bom mal tole skrivu itd itd..) cena pa 550e+ sem se samo obrnil, šel mal do trojan po stranski cesti prepucat mašino in dan je bil rešen..
Tko da mislm da mi ostane samo še K-tec + decat pipe..
Če kdo pozna koga ki pa prodaja kakšno dobro zadevo nej pa pove.. jst kej dost več žal ne poznam..
Ker imam večino letnega dohodka tekom zime, je sedaj pravi čas za upgrade mojega rs-a
Že nekaj časa nazaj sem zamenjal filter (samo vložek od K&N), na montažo pa že čakajo ledice (parkirne in cela notranjost).
Pravtako me doma že čakajo nove gume:

In H&R fedri:

Ter kot zadnja pridobitev še distančniki

Sedaj pa me pred montažo čaka le še nakup novega izpušnega sistema..
Skoraj sem bil že zmenjen za Ragazzona, pa s prodajalcem nisva našla skupnega jezika (če sedaj pomislim da sva se kregala za 50€ mi je kr mal žou) in zato sem se danes odpravil na vransko prečekirat byfabiani.. Glede na to da je vse malo tako tako (že sam reče tuki bom mal tole skrivu itd itd..) cena pa 550e+ sem se samo obrnil, šel mal do trojan po stranski cesti prepucat mašino in dan je bil rešen..
Tko da mislm da mi ostane samo še K-tec + decat pipe..
Če kdo pozna koga ki pa prodaja kakšno dobro zadevo nej pa pove.. jst kej dost več žal ne poznam..
Kaj pa akrapovič izpušni sistem? Verjetno edini s katerim boš kaj tudi pridobil na konjih in zgubil na teži..
Akrapovič je za 200, ki ima drugačen zaključek izpuha.
The best place to watch a race is in the rear view mirror.
- gamblerDH20
tudi če bi pasal na 197 je zame predrag.. iščem neko cenejšo alternativo.. kar sem gledal je tole:
http://www.k-tecracing.com/show_product ... 60&appid=3" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.k-tecracing.com/show_product.asp?id=2662" onclick="window.open(this.href);return false;
ta kombinacija se mi zdi zanimiva..
http://www.k-tecracing.com/show_product ... 60&appid=3" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.k-tecracing.com/show_product.asp?id=2662" onclick="window.open(this.href);return false;
ta kombinacija se mi zdi zanimiva..
Samo en nasvet, če boš menjal izpuh izključno zaradi zvoka, potem menjaj samo zadnji lonec, bo veliko ceneje kot komplet. Ker na moči boš izgubil malenkost v vsakem primeru, tako da probaj vsaj na € čim manj
Pa si se s fabijem pogovarjal o inox zadev? Moreš vedet da ima on lonce po cca. 150€, tako da že trije lonci te pridejo 450€ in če ti za delo in ostali materjal vzame še dodatnih dobrih 100€, to ni nek hud denar, sploh če je komplet inox
Me pa zanima o kakšen decat-u govoriš, saj tvoj ima katalizator že na samem kolektorju, ali ima potem še enega naprej?
Za gume pa mislim da nisi mogel boljše izbrat, sploh za tak denar
Glede fedrov, sploh pa distančnikov te bodo pa "skurcal", ampak sej boš z gumami prinesel not izgubljene desetinke 
Pa si se s fabijem pogovarjal o inox zadev? Moreš vedet da ima on lonce po cca. 150€, tako da že trije lonci te pridejo 450€ in če ti za delo in ostali materjal vzame še dodatnih dobrih 100€, to ni nek hud denar, sploh če je komplet inox
Me pa zanima o kakšen decat-u govoriš, saj tvoj ima katalizator že na samem kolektorju, ali ima potem še enega naprej?
Za gume pa mislim da nisi mogel boljše izbrat, sploh za tak denar
Kar izgubim na ravnini, nadomestim v ovinku 
Ja, dva katalizatorja ima 197-ka.Jaz sem z H&R vzmeti zadovoljen,niso nič slabši od originala.Mimo grede,jaz sem danes še gumo ,ki je na zgornji šalici dol vrezal.Tak da je še za 1cm nižji avto. 
- gamblerDH20
vsak pove drugače.. eni pa govorijo da je prazen srednji lonec super in da ti da to zvok.. drgače pa ja, v prvi vrsti se mi gre za zvok, ker če bi želel konje je opcija akrapovič, tam se pa ustavi pri €kmetek napisal/-a:Samo en nasvet, če boš menjal izpuh izključno zaradi zvoka, potem menjaj samo zadnji lonec, bo veliko ceneje kot komplet. Ker na moči boš izgubil malenkost v vsakem primeru, tako da probaj vsaj na € čim manj![]()
Pa si se s fabijem pogovarjal o inox zadev? Moreš vedet da ima on lonce po cca. 150€, tako da že trije lonci te pridejo 450€ in če ti za delo in ostali materjal vzame še dodatnih dobrih 100€, to ni nek hud denar, sploh če je komplet inox![]()
Za gume pa mislim da nisi mogel boljše izbrat, sploh za tak denarGlede fedrov, sploh pa distančnikov te bodo pa "skurcal", ampak sej boš z gumami prinesel not izgubljene desetinke
ja drugače ima pa 197 dva katalizatorja in drugega bi se rad znebu..
ja za gume sem slišal da bi to znal bit to ja, več bomo pa na kšnmu TA vidl.. mislm da vsaj sekundo bi mogu popravt čs
Srednji lonec ponavadi skrbi za to da ni neke resonance, bobnenja. Pri zadnjih se dogaja rjovenje, vsaj kolikor jaz razumem. Tako, da jaz bi storil kot pravi kmetek.
Sem videl, da v UK nekateri prvi katalizator(ček) predelajo. Oziroma kolektor dol, un mičken katalizatorček zbijejo ven in pošvasajo, da je tam prazen del. Neka manjša predelava pač. Še vedno imaš drugi katalizator in bo baje še vedno prišel čez tehničnega.
Sem videl, da v UK nekateri prvi katalizator(ček) predelajo. Oziroma kolektor dol, un mičken katalizatorček zbijejo ven in pošvasajo, da je tam prazen del. Neka manjša predelava pač. Še vedno imaš drugi katalizator in bo baje še vedno prišel čez tehničnega.
Jap.Srednji lonec ponavadi poskrbi, da ne bobni, zadnji pa da tisti zvok.
Ko boš odstranil drugi katalizator boš deležen flat spot-a na serijski mapi.
Ko boš odstranil drugi katalizator boš deležen flat spot-a na serijski mapi.

RenaultSport all the way!!!
@gamblerDH20: Če si bil dejansko na Vranskem si lahko bil kvečjemu pri Marn-u (ki se sicer tudi trudi ukvarjati s športnimi izpuhi), Fabiani je pa v Šempetru.
In sami lonci od Fabia res niso slabi, oziroma ravno nasprotno so precej dobri. Ampak pri njemu kupiš lonec ali lonce, potem ga pa ne montiraš pri njemu, ampak kakor se znajdeš in koliko si pripravljen plačati oziroma kaj si sploh želiš. Sicer pa ne vem o čem sta govorila za to ceno in kdo bi montiral?
Če nekje kupiš tipski izpuh ga lahko zamenja vsak, tudi sam. Če kupiš pa samo (ne-tipski) lonec, ga pa mora nekdo zvariti in to dela (in mora znati) vsak lokalni "izpuhar". Malo drugo je, če se lotiš bolj konkretno in menjaš celoten izpuh (krivine in ostalo).
Takole je recimo narejen celoten custom inox izpuh na mojem dirkalniku (s Fabi loncem).
Glede ostalega, gume so slabe (sicer so res hitre in poceni), distančnikov in vzmeti pa ne bom komentiral
.
LP, Primož
In sami lonci od Fabia res niso slabi, oziroma ravno nasprotno so precej dobri. Ampak pri njemu kupiš lonec ali lonce, potem ga pa ne montiraš pri njemu, ampak kakor se znajdeš in koliko si pripravljen plačati oziroma kaj si sploh želiš. Sicer pa ne vem o čem sta govorila za to ceno in kdo bi montiral?
Če nekje kupiš tipski izpuh ga lahko zamenja vsak, tudi sam. Če kupiš pa samo (ne-tipski) lonec, ga pa mora nekdo zvariti in to dela (in mora znati) vsak lokalni "izpuhar". Malo drugo je, če se lotiš bolj konkretno in menjaš celoten izpuh (krivine in ostalo).
Takole je recimo narejen celoten custom inox izpuh na mojem dirkalniku (s Fabi loncem).
Glede ostalega, gume so slabe (sicer so res hitre in poceni), distančnikov in vzmeti pa ne bom komentiral
LP, Primož
Avtoslalom? Več na www.amd-sempeter.si
Kaj točno imaš v mislih s tem, da so slabe? Ne zdržijo dolgo, se prehitro pregrejejo, ne dajo pravega feedback-a,...schkorc napisal/-a:...gume so slabe (sicer so res hitre in poceni)...
Kar izgubim na ravnini, nadomestim v ovinku