Laguna II 2.0 16v expression '02
Re: Laguna II 2.0 16v expression '02
Že davno tega sem na nekem angleškem forumu bral, da je krivec za "MOT failure" pogosto tudi MAP senzor.
HTWC Dual VVT-i inside
武士道
武士道
sem že pomislil na takšno "popravilo", pa se mi ni zdelo da bi lahko delalo bomo probal
samo čudno, lansko leto so bili plini v redu
map senzor....hmm
zgleda da bo treba na tester priklopit
enega bo že pokazalo
Renault 18 TLJ Renault 21 GTS Renault 21 TURBO Renault 21 NEVADA Megane CC
Verjetno ga oča počasi vozjo. Priklop na računalo za map senzor dgač pa en krog po obvoznici.
tako nekako
zadnjič ga je enkrat celo do 4500 rpm stisnil
divje
bomo najprej priklopili ,pol ga gremo pa žgat
...
...samo potem bo pa jermen utrgalo, ker je tudi že zrel za menjavo
zadnjič ga je enkrat celo do 4500 rpm stisnil
divje
bomo najprej priklopili ,pol ga gremo pa žgat
...samo potem bo pa jermen utrgalo, ker je tudi že zrel za menjavo
So že pisali na forumu glede na vrednosti testa se približno ve kaj je narobe.
morda veš kje je pisalo?
ali pa pod kaj naj iščem
smo priklopili tester, napake ni nobene, lambde delajo normalno
zadnja gre včasih do 0.800V (gas pa v klanec) v dialogysu piše da je normalna vrednost 0.600 +/-0.100
na listu iz tehničnega je pa taka katastrofa

sem bral na nekem angleškem forumu in je imel en dec enake probleme, še vrednosti so jako podobne
piše da je samo odklopil in očistil prvo lambdo, ter šel malo gonit avto in so šle emisije na nulo
hmmm
ko bi le bilo tako preprosto
ali pa pod kaj naj iščem
smo priklopili tester, napake ni nobene, lambde delajo normalno
zadnja gre včasih do 0.800V (gas pa v klanec) v dialogysu piše da je normalna vrednost 0.600 +/-0.100
na listu iz tehničnega je pa taka katastrofa

sem bral na nekem angleškem forumu in je imel en dec enake probleme, še vrednosti so jako podobne
piše da je samo odklopil in očistil prvo lambdo, ter šel malo gonit avto in so šle emisije na nulo
hmmm
ko bi le bilo tako preprosto
Se bl preprosto je pa ciscenje motorja z neko pozdarijo. Ma tu blizu en mehanik, odklopi bencin, priklopi tisto, potem pa laufa kako uro na tisto... "spuca" vse kao sesalni sistem, ventile, ter izpusni sistem... Rezultat pri nas je bil recimo da je sestrin megan po tem postopku naredil pline, meni je kombi nehal trokirat... Mislim da ima nekaj od liqui moly. Stane pa z racunom zadeva 50eu
Lp
Lp
mnja, ne vem če verjamem v te čirule čarule
a ni to isti drek kot tiste flaške ki jih prodajajo v šparu
sem vlival v avto ker je cukal pa je pomagalo kakih 600km potem je bilo pa isto kot prej
a ni to isti drek kot tiste flaške ki jih prodajajo v šparu
sem vlival v avto ker je cukal pa je pomagalo kakih 600km potem je bilo pa isto kot prej
Tu imaš nekaj
http://www.renault-klub.si/forum/viewto ... torder=asc" onclick="window.open(this.href);return false;
Zgleda da je katalizator. Naredi prirobnice pa ga mej sam za tehnične.
http://www.renault-klub.si/forum/viewto ... torder=asc" onclick="window.open(this.href);return false;
Zgleda da je katalizator. Naredi prirobnice pa ga mej sam za tehnične.
nič pametnega v tej temi
sem včeraj gledal v dialogys pa piše da se da nekako "sprogramirati" Adaptive richness correction s testerjem
samo nič nerazumem za kaj se gre
očitno sem butast
kdo kaj več ve o tem?
drugače pa avto je šel danes na eno tako terapijo kot jo je fuego85 predlagal
kaj je pa dec naredil, če sploh kaj, pa ne vem ker ga je potem tudi sam na tehničnega peljal
računal je 77€ čeprav en dan prej rekel da bo stalo 50€
cevi na zadnjem loncu sta res čisto črne, samo se ne spomnem ali je bilo že prej tako ali ne
sem včeraj gledal v dialogys pa piše da se da nekako "sprogramirati" Adaptive richness correction s testerjem
samo nič nerazumem za kaj se gre
očitno sem butast
kdo kaj več ve o tem?
drugače pa avto je šel danes na eno tako terapijo kot jo je fuego85 predlagal
kaj je pa dec naredil, če sploh kaj, pa ne vem ker ga je potem tudi sam na tehničnega peljal
računal je 77€ čeprav en dan prej rekel da bo stalo 50€
cevi na zadnjem loncu sta res čisto črne, samo se ne spomnem ali je bilo že prej tako ali ne
poj je naredu ?
ja je, samo ne vem a zato ker je izpuh čist, ali ker ima tisti mehanik veze
bolj se mi zdi da je druga možnost
bolj se mi zdi da je druga možnost
A ti nimas moje cifre
? Tle pr nasmu bi placal 40 brez racuna... Pa js sm vozil pol kombi 30k km brez trokiranja, tko da je kr fajn prepucal dize po moje
. Zadeva je pa sicer podobna kot ti dodatki, samo da laufa avto izkljucno na to kemijo eno uro, tko da ni hudic da mal stopi najhujse saje. Kle pr nasmu je ze kr tko, je pravu da s tehnicnih narod kr k njemu posiljajo ce pade na plinih..
Lp
Lp
Ja, zadeva je od Liqui Moly. In ja, zares učinkuje in sčisti ves sistemFuego 85 napisal/-a:Se bl preprosto je pa ciscenje motorja z neko pozdarijo. Ma tu blizu en mehanik, odklopi bencin, priklopi tisto, potem pa laufa kako uro na tisto... "spuca" vse kao sesalni sistem, ventile, ter izpusni sistem... Rezultat pri nas je bil recimo da je sestrin megan po tem postopku naredil pline, meni je kombi nehal trokirat... Mislim da ima nekaj od liqui moly. Stane pa z racunom zadeva 50eu
Lp
Tako da šus, niso to čirule čarule kot tisto iz spara
The best place to watch a race is in the rear view mirror.
če bi prej vedel da bo našponal ceno....Fuego 85 napisal/-a:A ti nimas moje cifre? Tle pr nasmu bi placal 40 brez racuna...
vsaj vem za drugič