USB.... Laguna III

Vse o ozvočenju avtomobilov
Odgovori
Laguna III

USB.... Laguna III

Odgovor Napisal/-a Laguna III »

En lep pozdrav vsem!

Opravičujem se, če sem slučajno odprl temo ki je že bila obdelana..... ker sem totalen laik, ne vem ali je kakšna razlika med Laguno 2008 in 2009 ....itd.

Imam Laguno 2008 z navigacijo + avtoradio (Carminat, Cabasse Auditorium) in zanima me ali lahko na kakšen način poslušam mp3- je na USB ključu??? No, slišal sem da se da dobiti nekakšne kable..če se ne motim !? Kje bi se jih dalo najti? ... razen pri uradnem serviserju ( zaradi cene )!

Lep pozdrav in Hvala.
Zadnjič spremenil Laguna III, dne 22 Okt 2012, 21:46, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
primoz86

Re: USB.... Laguna III

Odgovor Napisal/-a primoz86 »

Si bom sposodil temo in sicer imam problem, da moram odstraniti radio v laguni III l08. Problem je ker nikjer ni tistih (klešč) za potegniti radijo ven. Je to že kdo delal oz. ve na koga naj se obrnem.

lp,Primož
Uporabniški avatar
Ziga00
Kraj: Vnanje Gorice

Odgovor Napisal/-a Ziga00 »

@Laguna III: Toraj, možen je priklop xCar Link-a, ki podpira USB, AUX in SD kartice, ali pa malo dražja zadeva (če še nimaš prostoročne telefonije): Parrot vmesnik. Tu imaš izjemno dobro prostoročno telefonijo, USB in AUX vhod, ter konektor za priklop Applovih zadevščin.
Za originalne kable ki podpirajo to ne vem, če pa že so so verjetno kar precej dragi, potem pa že pretehtaš ali se ti bolj splača kupit nekaj od zgoraj omenjenega :wink:

@primoz86: Tako je, rabiš izvleče vilice za radio. Jah, če si kje iz okolice Lj. se lahko jutri oglasiš pri nas v delavnici na Brezovici pa ti vzamemo radio ven.

Lp, Žiga
Laguna III

Odgovor Napisal/-a Laguna III »

Žiga, najlepša hvala za pomoč!
Uporabniški avatar
Zeus
Kraj: Bled

Odgovor Napisal/-a Zeus »

@Žiga: paše to tudi v Laguno III letnik 2009 (tudi z vgrajeno Carminat navigacijo na DVD-je)?
Zeus
Uporabniški avatar
Ziga00

Paše, saj xCarLink nadomesti "CD Changer".
Uporabniški avatar
Zeus
Kraj: Bled

Odgovor Napisal/-a Zeus »

Aha, hvala, kaj pa če je CD-changer že vgrajen? Se ga potem odklopi/odstrani?
Zeus
Uporabniški avatar
Ziga00

Tako ja, samo odklopi se ga.
Odgovori