DESNI BRISALEC ODPADEL

Okvare na vozilih in pomoč pri raznih problemih
Odgovori
david-scenic2

DESNI BRISALEC ODPADEL

Odgovor Napisal/-a david-scenic2 »

Lep pozdrav!

Sem nov na tem forumu, zato se že vnaprej opravičujem, če sem odprl novo temo.
Prosil bi vas za pomoč. Imam scenica letnik 2004, motor 1.5 dci.
Zadnjič sem peljal po cesti in mi je odpadlo desno vodilo brisalca :cry: .Brisalec sem seveda pobral s ceste in doma pogledal, zakaj se je to zgodilo.
Videl sem, da je čisto pobralo navoje in da je vse čisto zarjavelo.Sem šel vprašat na servis, če se da s tem brisalcem kaj pomagat in mi je rekel, da bo treba kupit celo novo desno vodilo, kar pa je zelo drago, zato bi vas prosil za pomoč, kje so bolj poceni avtodpadi na območju štajerske, da bi to vodilo brisalca kupil tam.

Za vaše odgovore se že vnaprej zahvaljujem! :D

Lep pozdrav David
rock-dj
Kraj: Šentjur

Re: DESNI BRISALEC ODPADEL

Odgovor Napisal/-a rock-dj »

Saj veš kaj je google, kaj? :)
Tukaj je seznam avtoodpadov po Sloveniji: http://avtoodpad.info/" onclick="window.open(this.href);return false;
Drugače pa še poglej v oglasih (avto.net, bolha, oglasniki...) za prodajo avta po delih. Lahko pa preveriš še na ebay, če se da dobit kaj bolj ugodnega. Sem zadnjič nabavljal zadnji nosilec brisalca za Scenica: na servisu stane skupaj z brisalcem cca. 60€, na ebayu pa 25€ s poštnino.

LP,
Simon
david-scenic2

Odgovor Napisal/-a david-scenic2 »

Hvala za pomoč bom vse zdaj pregladal. :)

LP
Uporabniški avatar
Mrcina
Kraj: Kocevje

Odgovor Napisal/-a Mrcina »

Sedaj iz tvojega posta nisem čisto zastopil, kaj je odpadlo, ampak če ti je šel ležaj, kjer je desni brisalec na scenicu "paralelogramsko" vpet, potem lahko zamenjaš samo ležaj... Notri gre standardni ležaj, ki ga dobiš vsepovsod za 10EUR

LP
Uporabniški avatar
simonz1
Kraj: Novo mesto

Odgovor Napisal/-a simonz1 »

Ma ne za 10€, jst sem šel v trgovino s kolesi in sem dobil čisto isi ležaj od rolerjev za 2€ po komadu in zamenjl sam.
Scenic III 1.5 dCi, 110KM

Captur II 1.5dCi, 115KM EDC
Odgovori