Laguna II 2.2 in obrati

Okvare na vozilih in pomoč pri raznih problemih
Odgovori
Krista-de

Laguna II 2.2 in obrati

Odgovor Napisal/-a Krista-de »

Jaz pa se soočam z naslednjim problemom. Avto je kar naenkrat dobil na obratih v prostem teku in sicer tudi do 2000 mi jih je nabilo, ampak to se je začelo dogajat po tem, ko sem ga na avtocesti na polno pohodila in se je zataknila pedalka za gas, bremza je samo se nabila obrate. To se je zgodilo trikrat mi in od takrat mi v štantgasu deluje na večjih obratih, sedaj se je to malo zreduciralo na 1200, če dam v prestavo je isti vrag, moti pa me največ, da ko pohodim zavoro mi nabije obrate, enako je povzročala sklopka. Avto je bil pred nekaj meseci na generalki, od turbine do ležajev in vsega boga. Se komu sanja kaj ga matra, namreč nameravam iz Nemčije v Slovenijo pa me je kr pošteno strah sama it na cesto.
Krista-de

Re: Laguna II 2.2 in obrati

Pozabla napisat, avto je letnik 2004
Krista-de

Se res nobenmu ne sanja kaj se dogaja z avtom
Uporabniški avatar
schik
Kraj: Črnomelj

Odgovor Napisal/-a schik »

Hmm, treba bi pregledat vse cevi oz. zbiralec oljnih hlapov in okoli lopute. Verjetno kje vleče fauš zrak.
Uporabniški avatar
slovenc
Kraj: Novo mesto

Odgovor Napisal/-a slovenc »

Lahko ga mede tudi kako stikalo pri pedalkah. Vsaj nekaj v tej smeri sem bral na angleškem forumu.
Slika
Krista-de

se da to stikalo kako tko pogledat, al je treba zlo velik razdret?
Uporabniški avatar
Gregorijus
Kraj: Celje

Odgovor Napisal/-a Gregorijus »

Draga Krista-de.

Takšni problemi se NE rešujejo na ta način. Zadeva je zelo preprosta. Greš na Renault servis. (Tam ti na avto priklopijo računalnik in nardijo z avtom en krog, da računalnik zabeleži napako) Plačaš tisto uro dela in VOILA, problem in rešitev sta znana :D

LP, Gregor
Slika
Uporabniški avatar
slovenc
Kraj: Novo mesto

Odgovor Napisal/-a slovenc »

Krista-de napisal/-a:se da to stikalo kako tko pogledat, al je treba zlo velik razdret?
Hjah no, jaz sem imel obd reader in je pokazal napako. Sicer pa lahko malo pedala porukate levo-desno in mal po škatlici od stikal in začne delat. Verjetno je problem samo v kontaktih.
Slika
Odgovori