scenic 1.6 16v letnik 2001 VODA V D. PRAGU

Okvare na vozilih in pomoč pri raznih problemih
Odgovori
kisurin985

scenic 1.6 16v letnik 2001 VODA V D. PRAGU

Odgovor Napisal/-a kisurin985 »

zdravo sem popolnoma nov na forumu, in imam nekaj vprašanj... :)

prejsni teden sem kupil omenjeni avto , sedaj pa počasi odkrivam napake,, :evil: :evil: :evil:

-najjača mi je cca. 10l vode pod sovoznikovem sedežem :evil: ... naj povem , da sem že odmaknu sedež snel tepih in filc da sem popilnal vodo...***** kot bi ožemu vodo iz čolna :lol: :lol:
zanima me če kdo ve od kje pride voda,,dam za pir,, :D

- iz motorja pri sunkovitem speljevanju se sliši neko čudno cviljenje?? ali podobno...
- kje bi dobil zajlo za ročno zavoro,ker L.kolo nič ne prime zajla je pa čist nacufana...

zanimajo me izkušnje od majstrou , kako bi te stvari rešil...
predator

Re: scenic 1.6 16v letnik 2001 VODA V D. PRAGU

Odgovor Napisal/-a predator »

voda najbrš pride skozi prezračevalni sistem, torej pod armaturo na sopotnikovi strani, če je to, boš problem rešil s čiščenjem kanalov za odtok vode iz šasije. Ti kanali so na notranjem-vrhnjem delu požarnega zidu, torej nekje pod mehanizmom brisalcev, za omenjen avto nevem točno, sem pa ziher da ti voda pride tukaj noter kjer je kabinski filter...
Kar se tiče speljevanje je veliko možnosti, poglej najprej micro jermen...

Žico ročne dobiš pri prodajalcih rezervih delov...

l.p
kisurin985

Odgovor Napisal/-a kisurin985 »

ej predator TNX za informacijo.Naj povem , da sem včeraj popizdu ker sem meu dost klopuncanja in sem
uzeu sveder fi10 mm in prevrtu prag :roll:
nisem mogu verjet kar sem vidu :mad: iz praga je steklo cca. 5l vode. Bilo je kot bi odpru pipo od korita...jeba...
A se pravi na vse to kar si napisal glede vode bi mogu po vsej verjetnosti pol armature podret???
če še kdo ve kej pametnega naj piše,,,...
Lp
Uporabniški avatar
seba-base
Kraj: MB

Odgovor Napisal/-a seba-base »

ne ne rabiš armature razdirat, spredaj pri havbi snami tisto plastiko pred vetrobranskim steklom, tam boš videl na levi in desni strani "odtoke" tiste odmaši, ker je v 90% tisto težava za poplavljanje notranjosti :/
Uporabniški avatar
schik
Kraj: Črnomelj

Odgovor Napisal/-a schik »

Nekaj ne razumem. Voda je v pragu ali v notranjosti vozila? Iz praga bi morala voda odtekat, ker ima itak narejene odtoke, edino če so zabiti. V notranjosti je pa lahko poleg tega kar pravi predator zabit odtočni kanal od klime.
Odgovori