Radio: zaniminiv problem

Vse debate v zvezi z Renault Talismani, Lagunami, Megani in Clioti vseh letnikov
Odgovori
Uporabniški avatar
kripo
Kraj: Schkofia Lokka

Radio: zaniminiv problem

Odgovor Napisal/-a kripo »

Nabavil sem Laguno 1.9 dci, 2003, in opazil zanimivo situacijo.

Ko dam radio na nič, VOL 0, lahko še kar slišim glasbo iz radia. Da bi imel nadnaravni talent kar se tiče sluha, odpade 8)

Kje je torej keč? :shock:
Uporabniški avatar
Ziga00
Kraj: Vnanje Gorice

Re: Radio: zaniminiv problem

Odgovor Napisal/-a Ziga00 »

Mogoče pokvarjen potenciometer (knof za glasnost), ali pa napaka v "komunikaciji" knof<->radio. Si poskušal še vrtet/pritiskat za še znižat glasnost kljub temu da na radiu piše VOL 0?

lp
Uporabniški avatar
kripo
Kraj: Schkofia Lokka

Odgovor Napisal/-a kripo »

sem, pa ni "haska". Sem pa danes spet preveril, če je stvar enaka in bi rekel, da ni. No, zjutraj ni bila oz. je bilo vse OK. Ko sem se vračal iz službe, se je zadeva ponovila. Sicer poslušam radio v avtu zelo poredkoma, ampak me p avseeno moti.
Uporabniški avatar
Samojed
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a Samojed »

Nisi edini. Se velikokrat zgodi, ker je zadeva pač digitalna in dela po korakih. Ena varianta je pač radio ugasnit. Druga varianta je da preveriš tudi nastavitve - imaš v nastavitvah možnost, da se s hitrostjo vožnje glasnost povečuje. To izklopi, če je vklopljeno.
LP, Samojed
predator

Odgovor Napisal/-a predator »

kje lahko nastavim v laguni 2005 na orig.radiu da se mi najprej pojavi oz. ob zagonu vžge avtoradio in ne bluetooth za navi? malce si sposojam temo, upam da še jo kdo prebira...
Odgovori