Na laguni 2 2.0T mi je sla sklopka in dvomasni vztrajnik, katerega lahko najceneje dobim za 700 eur.
Se pravi vse skupaj pride okol 1500. Pa sem zvedel da se da presaltat vse skp na enomasni vztrajnik kateri se ne pokvari, pa se za dost cenejs naj bi se dobil. V trgovinah z avtodeli so mi rekli da za ta avto ne obstajajo kompleti (vztrajnik, sklopka, potisni lezaj) za tako predelavo. Pa me zanima ce je kermu od vas ratal to narest.
laguna 2 2.0T enomasni vztrajnik?
Re: laguna 2 2.0T enomasni vztrajnik?
Poišči temo od uporabnika Jozotom
Skromnost je lepa čednost. Pozabite jo. Čimprej.
kaj maš to 2.0 dCi ali? za dCi se da dobiti valeov komplet z navadnim vztrajnikom, tam okrog 700 eur... Povej točnejše podatke avtomobila...
Imam laguno 2 2.0 16v Turbo, 2003 letnik Tip motorja: F4R
Od uporabnika Jozotom sem nasel tole:
Jaz sem na istem, le govora je o Renault F4R 2.0T motorju. Nabavil sem si enomasni vztrajnik, ker ni na svetu zamenjave (ki pa je na Dialogysu narisana, le številka blokirana), sem ga izvohal na Švedskem.
Prispel je vztrajnik (770115375) iz Švedske (100€, švedi ne marajo dizeljnov in imajo bencinarje zaradi mraza), zdaj še nabavim košaro in lamelo na 21 zob za PK6 in drucklager in gremo na delo. 1000€ prihranka. Torej za Renault 2.0T motor vztrajnik od Opel Vivaro 2.0T ali Nissan Primastar 2.0T ali Renault Trafic II 2.0T in klasična sklopka. Bom še poslikal robo in potrdil da je šlo skupaj. Tudi nov na servisu je 410€ proti 922€ za original (LUK) dvomasnega. Za 1,9dci pa je teh vztrajnikov od kombijev en milijon (7700115373).
A to pomeni da isti vztrajnik pase tudi na moj avto.
Od uporabnika Jozotom sem nasel tole:
Jaz sem na istem, le govora je o Renault F4R 2.0T motorju. Nabavil sem si enomasni vztrajnik, ker ni na svetu zamenjave (ki pa je na Dialogysu narisana, le številka blokirana), sem ga izvohal na Švedskem.
Prispel je vztrajnik (770115375) iz Švedske (100€, švedi ne marajo dizeljnov in imajo bencinarje zaradi mraza), zdaj še nabavim košaro in lamelo na 21 zob za PK6 in drucklager in gremo na delo. 1000€ prihranka. Torej za Renault 2.0T motor vztrajnik od Opel Vivaro 2.0T ali Nissan Primastar 2.0T ali Renault Trafic II 2.0T in klasična sklopka. Bom še poslikal robo in potrdil da je šlo skupaj. Tudi nov na servisu je 410€ proti 922€ za original (LUK) dvomasnega. Za 1,9dci pa je teh vztrajnikov od kombijev en milijon (7700115373).
A to pomeni da isti vztrajnik pase tudi na moj avto.
Sem zvedel da vztrajnika s tem kodam ni (770115375, 7700115375)
Na tvojem mestu bi poklical na podjetje Sinter, tam so majstri za te zadeve.