jouk stari, brez zamere...sam ne trpi to tok kokr folk govoriAndy napisal/-a:no ok ne mislim se kregat, pol pa tak, ce mas kes, mas vecje cole, ce si pa sramacek tak ko js mors bit pa z 15 zadovoln, Happy now
Razvoj mojga cliota (last picture)
Zaenkrat bojo kr te ostale ker sva se z financ ministru malo odtujila
.
Za tisto trplenje (pri vecjih colah) me ne skrbi, ker ce bi blo to tok hudo se nebi vozli twingoti pa se manjsi avti z 15, 16colami.
Se pa strinjam s Habbicem, da ce mas dnar da das za 17ke, mas tud tiste par jurjev za lezaje ipd. Ane?
Za tisto trplenje (pri vecjih colah) me ne skrbi, ker ce bi blo to tok hudo se nebi vozli twingoti pa se manjsi avti z 15, 16colami.
Se pa strinjam s Habbicem, da ce mas dnar da das za 17ke, mas tud tiste par jurjev za lezaje ipd. Ane?
No to me je zanimalo, ce mas vpisano v homol. ali si samo papirje vozis s sabo.y3rn3y napisal/-a:Mam vpisano od prejsnih spojlerjev.
Za te pa ne grem vpisovat, ker jim ne bom se enkrat placval, sam zato da bo pisal isto!
Ta plavi tk ne vejo od kere firme so, ce pa bo na tehnicnem kej tezil bom pa sel pa vpisu.
(Kk bos pa ti homologiru tvoj odbijac? Si ga ze naredu?)
Jaz mam spoiler ze narejen, je ze na avtu, ter vpisan v homologacijskega
Hvala enako, raj nism sou na homo, ker bi me vprasal ce se norca delamBoneS napisal/-a:ja sj se zgodi..kolega je tt 8j nabavu, pa so mu 2 cm izpod blatnika gledaleAndy napisal/-a:mel ja, pa prodalBoneS napisal/-a:andy: a nimas ti vecjih colarc gor?presiroke kupu
bumbar pac
![]()
ka bos pa zj nabavu?

si mislu rect clean lookacid napisal/-a:y3rn3y z eno besedo si nardil res avto, da ti oci padejo ven. Bad look pa mi itak meni najbol seka, morem se jaz neki takega nardit odzadaj.Res je bombica pohvale! Edino smernike daj bele se, pa jaz bi ga zatemnil tak na izi kot mam jaz na strani 10 zadi pa max
js ga nb temniu k nimas kj skrivat znotr-instyling mas poslihtan tko da res ni kj skrit ampak cimvec pokazat

A odbijace si pa pr istmu delu kot bo jih men predelval upam da bomo neki unikatnega nardil :d
Aja btw zlo lep Clio ga je lepo za videt na cesti pe zmer sem se cudu zj pa vem da sma skor soseda
:D
Keep on goin
Btw kdo iz bocne se ukvarja z plastiko mogoce Borut ??? (honda man)
Pa kr neki savincanov nas je ze tle mormo enkrat vsi skup prit na kak zbor
:D
Aja btw zlo lep Clio ga je lepo za videt na cesti pe zmer sem se cudu zj pa vem da sma skor soseda
Keep on goin
Btw kdo iz bocne se ukvarja z plastiko mogoce Borut ??? (honda man)
Pa kr neki savincanov nas je ze tle mormo enkrat vsi skup prit na kak zbor
Zadnjič spremenil seat, dne 25 Apr 2005, 21:38, skupaj popravljeno 1 krat.