schkorc napisal/-a:
Men je prav lušten tale Clio 4 (tisti, ki ga še niste videli v živo, počakajte, ker sploh v živo se mi zdi avto tak... aktualen).
LP, Primož
morda je "aktualen" v tem smislu da je podoben vsem ostalim
zadnjič z enim očesom skozi okno opazim nek črn avto, sem že mislil da je clio, se skoraj zlomim in letim gledat kaj je šlo mimo pa se je izkazalo da je ibiza
danes sem opazil da je tudi alfa 147 jako podobna v rit
toliko o aktualnosti in izvirnosti
pa nekdo mora renaultu povedati da smo odbijače v kombinaciji s srebrno barvo preživeli že v pred 10 leti,
rdeče črte v notranjosti, ki so iz osemdesetih so mi pa všeč
drugeče pa res, preveč navaden
kje so široki boki, bule, reže, hude feltne...nič od nič
pa počasi mi gre na lulija da se renault že od devetdesetih naprej "rešuje" s top podvozjem, medtem ko mu manjka konjev
naj še en top motor vržejo notri, ne vem česa jih je strah, pa da si ne bodo hodili v zelje naj to naredijo v celi paleti vozil in bo enkrat mir
še malo pa bomo kot hondaši, da bo treba najti 40 izgovorov zakaj avto ni najhitrejši:
jaa saaaj bi bil pa motor dela v teh pa teh obratih, pa je dovolj močen, samo menjalnik ni, pa ima navor samo tam pa tam, ker je to bolje kot če bi ga imel nekje več pa potem manj
in potem avto ni najboljši pika, ampak je najboljši v nekem okvirju, v "svojem" razredu, v tej barvi, do neke cene...če pa ni nikjer najboljši, si pa izmisliš par kriterijev ki ustrezajo samo njemu, da potem je
ko smo že pri zadevi,
zakaj nihče ne naredi avta ki je hitrejši/močnejši od avtov 3 razrede višje?
razvoj nebi stal pretirano več, izdelava tudi ne, kupili bi ga pa vsi
pomoje so vsi zmenjeni, zato imamo dolgočasne avte