clio 1.8 16v izpušni sistem
clio 1.8 16v izpušni sistem
in sicer zanima me če kdo ve kje se kupi izpušni sistem(iz inoxa) za omenjen avto fi60 od izpušnega kolektorja naprej?(kakšna spletna trgovina kakor koli?) ker kolikor sem gledal se vse prodaja od katalizatorja naprej...:S
Lp!
Lp!
Re: clio 1.8 16v izpušni sistem
Kupiš cev in jo daš prekrivit po modelu? Če se že ne najde komplet.
use se da sam če se če
Daš nekam narest
Pa čez zadnji most fi 60mm ne boš spravil brez da bi ti kje tolklo, ker še za 55mm je bolj na tesno da ne tolče nikamor.
Če boš pa že dal tudi čez zadnji most 60mm, pa daj obvezno gibljivo cev od kolektorja naprej, da bo čim manj premikanja auspuha.
Če boš pa že dal tudi čez zadnji most 60mm, pa daj obvezno gibljivo cev od kolektorja naprej, da bo čim manj premikanja auspuha.
Kar izgubim na ravnini, nadomestim v ovinku 
dr.izpuh naredi vse
Renault Laguna Monaco GP 2.0t-NAPRODAJ-FOR SALE
Renault Megane Coupe 2.0 16V L96 - SOLD
clio 1.4 RT letnik 95 BUHTL - SOLD
Renault Megane Coupe 2.0 16V L96 - SOLD
clio 1.4 RT letnik 95 BUHTL - SOLD
lohk greš tud do unga v bitnje
al pa na vrhniko
al pa do gantarja (tega ti lohk mofdi priporoči) 
1. Megane 1.6 16v classic l.1999 / 2. Clio RS l.2000 //3. Mégane Grandtour GTline 1.2TCe /// 4. Mégane Grandtour GTline 1.6dCi
V bitne negrem ker kolikor sam veš veš da ti je dal kar od dizla lonc gor pa odbijač češko odrezal (brez zamere pijan ga bolše odrežem) na vrhniki sem videl izdelk pr janovi katri kako je kolektor skupaj zašvasan pa ga je sam šev delal ja kot da bi se učil varit...
bomo še videli pogoj je da je rosfrej ter vsaj zadni lonec s papirjem
bomo še videli pogoj je da je rosfrej ter vsaj zadni lonec s papirjem
Če je govora o Casermanu sem se zdaj malo poglobil pa ni najbolje, pa tudi minusi so se pokazali že nekaj časa nazaj. Mogoče če bi imel le 2 lonca bi šel še k njemu. byFabiani lonci so pa vseno zakon, le montaža bycaserman bi lahko bila boljša.
Mam tud jest od dizla (po računu) zadnji lonc, pa zaenkrat nobenih problemov, dovolj tih pri normalnih obratih in glede na odprt sistem, ga lonec s prekati niti ne more, ker gre bolje ko prej z manjšim premerom in direktnim zadnjim loncem (kat. in srednji sta bial original). Delal mi je pa Novak, za moje pojme kar ugodno, pa tud dokaj hitro in lepo narejeno, tako da lahko priporočam 
Kar izgubim na ravnini, nadomestim v ovinku 
lonc od dizla ma itk večji vhodni in izhodni fi kot pa celotne ostali sistem
odrezan je pa na roko, in sam nevem če bi lohk bolje naredu 
1. Megane 1.6 16v classic l.1999 / 2. Clio RS l.2000 //3. Mégane Grandtour GTline 1.2TCe /// 4. Mégane Grandtour GTline 1.6dCi