Kdo ve, kdo bo dobavitelj goriva? Bo to prebavljivo za naše renojčke?
Diskontna goriva
Diskontna goriva
Opazil sem, da bo zdej Hofer ponujal tudi gorivo. Sem najprej mislil, da ga kupiš v 5L kantici (
), potem pa sem opazil, da gradijo zraven črpalke...
Renault Laguna Grandtour Dynamique Lux 1,9 dCi + Renault Clio II Storia 1.2 16V + Renault 4 GTL Gordini to-be + EX Renault Clio 1 1.2 RT + EX Renault 19 1,4 TR Europa
Vsi z veseljem servisirani pri Astilbi!
Vsi z veseljem servisirani pri Astilbi!
Re: Diskontna goriva
no tako pumpo sm vidu zadnič v medvodah 
1. Megane 1.6 16v classic l.1999 / 2. Clio RS l.2000 //3. Mégane Grandtour GTline 1.2TCe /// 4. Mégane Grandtour GTline 1.6dCi
Bo cenej?
dobil reklamo na dom da naj bi bilo najcenejše
http://www.zurnal24.si/ceneje-do-bencina-clanek-156965" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.zurnal24.si/ceneje-do-bencina-clanek-156965" onclick="window.open(this.href);return false;
- Truckdriver \8/
- Kraj: Grosuplje
V Ivančni gorici ima hofer postavljeno črpalko kjer je res nekaj centov ceneje gorivo 
Prijaznost, strpnost in brzina na cesti moja so vrlina 
trenutno je 3 cente cenejši kot na ostalih bencinskih. Je bila pa na začetku razlika cca. 10 centov.
Največja razlika, za katero sem tankal v Ivančni Gorici je bila 14centov/l, kar pa se je poznalo pri 45 litrih...IcEm4n napisal/-a:trenutno je 3 cente cenejši kot na ostalih bencinskih. Je bila pa na začetku razlika cca. 10 centov.
Skromnost je lepa čednost. Pozabite jo. Čimprej.
- gamblerDH20
če kakovost goriva ne bo problem bom takoj ko odprejo črpalko v medvodah tankal samo še tam. če bo dovol slovencev razmišljalo tako kot jaz bodo ščasoma tudi petrol, omv in ostali velikani spustili ceno.. lepo da se vsaj nekdo upira kartelnemu dogovoru!!
gorivo je menda od MOL-a tako da s kakovostjo nebi smelo biti težav
Renault 18 TLJ Renault 21 GTS Renault 21 TURBO Renault 21 NEVADA Megane CC
gamblerDH20 napisal/-a:če kakovost goriva ne bo problem bom takoj ko odprejo črpalko v medvodah tankal samo še tam. če bo dovol slovencev razmišljalo tako kot jaz bodo ščasoma tudi petrol, omv in ostali velikani spustili ceno.. lepo da se vsaj nekdo upira kartelnemu dogovoru!!
Heh, prej bo Hoferbpogojeval diskontnomceno z nakupom v trgovininzraven. Tako kot sedaj Maxen... Pa toliko pompa je bilo okoli teh 24h črpalk...
Zaenkrat ne pogojuje nobene stvari. Edini pogoj je plačilo s plačilno kartico in da imaš 80€ na računu.
Poudarek je na 'zaenkrat'. Verjetno je kar tako, brez veze na aparatu čitalec črtne kode... Ko boste, mladiči, enkrat imeli življenske izkušnje boste spoznali da ni nič zastonj, brez veze in k'r neki... Vsaka stvar se počne s točno določenim namenom, vsak popust se podeli z namenom ne pa iz samarijanstva... In firme, predvsem pa v tuji lasti žene predvsem zaslužek. Razlika do naših firm je edinole ta, da vedo da je skoraj nemogoče biti profitabilen takoj. In da moraš ljudi navaditi na nekaj (daš bombonček na začetku gratis, čez čas ga začneš pa pogojevati)
In tudi Hofer bo tako poč, brez skrbi. Zaenjrat je pa ugosen, ampak samo pod pogojem da opraviš tankanje spotoma. Meni recimo se ne splača za 1€ razlike narediti 20 km, ker sem v minusu.
In tudi Hofer bo tako poč, brez skrbi. Zaenjrat je pa ugosen, ampak samo pod pogojem da opraviš tankanje spotoma. Meni recimo se ne splača za 1€ razlike narediti 20 km, ker sem v minusu.
- gamblerDH20
robertp napisal/-a:Poudarek je na 'zaenkrat'. Verjetno je kar tako, brez veze na aparatu čitalec črtne kode... Ko boste, mladiči, enkrat imeli življenske izkušnje boste spoznali da ni nič zastonj, brez veze in k'r neki... Vsaka stvar se počne s točno določenim namenom, vsak popust se podeli z namenom ne pa iz samarijanstva... In firme, predvsem pa v tuji lasti žene predvsem zaslužek. Razlika do naših firm je edinole ta, da vedo da je skoraj nemogoče biti profitabilen takoj. In da moraš ljudi navaditi na nekaj (daš bombonček na začetku gratis, čez čas ga začneš pa pogojevati)
seveda ni nič zastonj, ampak mogoče so pa le toliko pametni in vedo da ne bo nihče tankal pri njih če bodo imeli enake cene kot petrol, omv... ker če je/bo črpalk samo 24, potem je za večino tako da je po vsej vrjetnosti bliže njihovega doma kakšna druga črpalka kjer bodo seveda tankali..
če bi bilo gorivo pa 10centov cenejše bi pa na 50 literški tank prišparal 5e, za to se je pa že vredno zapeljati 10km dlje..
no ta teorija bo veljala samo dokler ne bodo začeli uporabljati čitalca črtne kode..
pa kolikor sm jst vidu majo samo dizl in 95oktanca, tako da se za RSovce itk ne splača ker je priporočljiv 100oktanc 
1. Megane 1.6 16v classic l.1999 / 2. Clio RS l.2000 //3. Mégane Grandtour GTline 1.2TCe /// 4. Mégane Grandtour GTline 1.6dCi