Valda jih ne boš 40 let ujčkal domaDrejchi napisal/-a:Vnuke? :...mora potem zdržati še vsaj 40 let in dočakati spoštljivo starost, abrahama...
Avantime 3.0 V6 Privilege
Re: Avantime 3.0 V6 Privilege
Kar izgubim na ravnini, nadomestim v ovinku 
Vnuke, ne otroke
če moj, ravnokar rojeni prvi potomec, napumpa kako deklino pri dvajsetih, torej čez dvajset let, bo ta mulc, moj vnuk, avto lahko vozil 18 let za tem. Vse skupaj torej 38 let.
A če dobro pomislim, takrat bom še imel izpit, tako, da bom kar jaz vozil
Dobil, kar sem iskal, danes, malce kasneje, grem štaufat...
A če dobro pomislim, takrat bom še imel izpit, tako, da bom kar jaz vozil
Dobil, kar sem iskal, danes, malce kasneje, grem štaufat...

Glede na to, koliko vlagaš v ta avto in kako s čutom vse rihtaš, te lastnoročno okopam v Ljubljanici, če ga boš kdaj nepremišljeno dajal od hiše

Sej veš, da je avto neverjeten
Aja, drgač pa sem mislil, da bodo vnuki čez leta na eBay-u te drsnike prodali za par 100 ali 1000€. Sej veš, da naložbe v obveznice in zlato niso več "in" - vlaga se v Renault oz. Avantime rezervne dele
Sej veš, da je avto neverjeten
Aja, drgač pa sem mislil, da bodo vnuki čez leta na eBay-u te drsnike prodali za par 100 ali 1000€. Sej veš, da naložbe v obveznice in zlato niso več "in" - vlaga se v Renault oz. Avantime rezervne dele
Renault Laguna Grandtour Dynamique Lux 1,9 dCi + Renault Clio II Storia 1.2 16V + Renault 4 GTL Gordini to-be + EX Renault Clio 1 1.2 RT + EX Renault 19 1,4 TR Europa
Vsi z veseljem servisirani pri Astilbi!
Vsi z veseljem servisirani pri Astilbi!
Obijač je že nazaj gor. Stoji tako, kot mora, ne tako, kot je stal prej, kr'neki. Slikc ni...
So pa slikice drsnikov, tistih malih zlodejov, ki so mi kravžljali živčke zadnja tri leta. Sem naročil dva kompleta, prepričan, da sta v enem kompletu po dva, kot je kazal Dialogys. Dobil sem jih osem. No, sem jih pa vsaj dobil, a ne?

V teh treh letih sem tako poizkusil že vse mogoče, da bi popolnoma odpravil ropot strehe, na koncu mi je celo bolj kot ne uspelo, a na račun možnosti odpiranja. In ker je bil zadnji poseg najuspešnejši do sedaj, sem se s cmokom v grlu lotil ponovnega podiranja strehe in menjave drsnikov.

Stari so bili zdrsani in izven toleranc, tako, da niso popolnoma držali strehe, ki je nato ropotala preko neravnin. Zadnja v vrsti rešitev je bila, da sem nalepil samolepilni trak v kanal po katerem drsnika potujeta in ju tako dodatno fiksiral. Rešitev je bila v osnovi super, a doma sem imel le nek malce debelejši samolepilni trak, ki pa ni bil kos nalogi. Sicer sem našel 3M-ov PTFE trak, ki bil bil najverjetneje prava stvar, a stane skoraj toliko, kot novi drsniki, tako, da sem vzel raje slednje.

No, včeraj je bil dan D. Odmontiral streho, očistil kanale, jih namazal z neko super duper belo mastjo, vstavil nove drsnike in šel na testno vožnjo. Od doma, mimo Belinke in Šentjakoba, po Šmartinki do centra in nazaj, glede zjebanosti cestne podlage, odličen poligon za ugotavljanje uspešnosti posega. V teh dvajsetih kilometrih se ni s strehe slišalo nič, popolnoma nič, niti preko diletacij čez obvoznico. Misija tako uspešno zaključena, a za koliko časa? To je sedaj vprašanje

glede na stanje slovenskih cest bi moralo zdržati vsaj dva tedna, če ne tri

Renault 18 TLJ Renault 21 GTS Renault 21 TURBO Renault 21 NEVADA Megane CC
Streha še vedno tiho... aja, samo par kilometrov sem naredil od takrat, tok, da sem tankal 

Ha! saj sem vedel, sedaj, ko zadevce pravzaprav ne nucam, dopust je mimo, se je pa pojavila na eBayu. Grrr...!
O čem pišem? O tem:

Aja! Sem oddal ponudbo, trenutna najvišja in edina
ponudba je 300€, držte pesti, da dobim. Je pa iz Francije... višine poštnine ne vem, a dejstvo, da gre za Francijo me skrbi, zelo... 
O čem pišem? O tem:

Aja! Sem oddal ponudbo, trenutna najvišja in edina

Strešni nosilciiii
Zdj vem s kerim avtom bomo hodil to zimo smučat!
Clio II ph2 1.2 16V Billabong - sold
Clio II ph2 RS 172 - sold
Clio III ph1 RS 197 F1 Team - sold
Clio II ph2 RS 182 - sold
Clio IV ph2 RS Trophy - sold
Seat Leon Cupra ST 300 4drive - family car
Mitsubishi Lancer EVO VIII MR - weekend car
Clio II ph2 RS 172 - sold
Clio III ph1 RS 197 F1 Team - sold
Clio II ph2 RS 182 - sold
Clio IV ph2 RS Trophy - sold
Seat Leon Cupra ST 300 4drive - family car
Mitsubishi Lancer EVO VIII MR - weekend car
Kako imaš rešeno glede telefona oz. navigacije (napajanje, vklop/izklop, .....)?
Po pregledovanju tvoje teme ugotovil da si se zaletel v točno takega Berlingota kot ste ga kupili pred kratkim 
Spletna trgovina Orange Audio - avtoakustika, zvočniki, ojačevalci in še večRe: Avantime 3.0 V6 Privilege
Zaletel?Ziga00 napisal/-a:Po pregledovanju tvoje teme ugotovil da si se zaletel v točno takega Berlingota kot ste ga kupili pred kratkim
Oni so kupili novega Berlingota, Andrej se je pa nekje na začetku predstavljanja avtomobila zaletel malenkostno v takega Berlingota.
Spletna trgovina Orange Audio - avtoakustika, zvočniki, ojačevalci in še večRe: Avantime 3.0 V6 Privilege
Ha! zmagu na eBay avkciji, dddd... saj sem bil edini 
Poštnina? 65€
francozi zarukani... 
Poštnina? 65€

kaj pol 300€ + poštnina ??
poglej kaj sem našel...
http://www.ebay.de/itm/300782738811?ssP ... 1438.l2648" onclick="window.open(this.href);return false;
poglej kaj sem našel...
http://www.ebay.de/itm/300782738811?ssP ... 1438.l2648" onclick="window.open(this.href);return false;