Torej nov je OMP manometer, da na Grobniku ne bo več ugibanja koliko je dajanski tlak. "Luknja" v izpuhu pa je sedaj zaprta z vijakom. Služila bo pa za "fejko" sondo za merjenje ko se bo avto čipal. Razmišljal sem če bi lonec kar stran vzel da bi bil avto bolj glasen pa sem ga potem pustil gor zaradi tihe vožnje po AC.
Komaj čakam da zapade malo dežja da se Dolenjski vodotoki malo napolnijo, da bom lahko spet opral avto, ker ga nisem že več kot en mesec. Z vodo je treba šparat
Pozicijske sem dal ven ker so crkvale na en teden. V notranjosti pa tudi počasi crkujejo. (zamenjal že dve) in ko bojo crknle vse bom dal original nazaj. Kupil sem jih pa preko spleta...superstrela.com
kmetek napisal/-a:Da ni to ena fora z upori, da zmanjšajo napetost in posledično LED diode ne pregorevajo več?
te ki se prodajajo s podnožjem že imajo upor/e, pregorijo pa hitreje če so na vročini....ali pa pregorijo kar malo za hec, ker je pač kitajska roba
malo je od sreče odvisno
Renault 18 TLJRenault 21 GTSRenault 21 TURBORenault 21 NEVADAMegane CC
sevede majo upore, ker drgač nebi tud pol sekunde špilalo je pa spet odvisno kakšne ledice so. men kitajske svetjo brez problema razn pozicijske so bel za en drek, no pa sej so itk ble smešno poceni. 10kom. za 3€:)
Clio II ph2 1.2 16V Billabong - sold
Clio II ph2 RS 172 - sold
Clio III ph1 RS 197 F1 Team - sold
Clio II ph2 RS 182 - sold
Clio IV ph2 RS Trophy - sold
Seat Leon Cupra ST 300 4drive - family car
Mitsubishi Lancer EVO VIII MR - weekend car