Ja, take ma k jstskopusnik napisal/-a:Sam Damjan ma druge feltne kot žižek
Zato pa pravm, da so Silverstonke za svoj dnar Top!
Ja, take ma k jstskopusnik napisal/-a:Sam Damjan ma druge feltne kot žižek

Naslednji teden, ko bom mel gor federalke jih zvagam.Cr00k napisal/-a:Kokr se spomnem je Damchy enkrat serijske z 215/45-17 gumam zvagal, pa je pokazal okol 18kg (OZjke s federalkam pa slabih 15kg), tako da te Silverstonke toliko tezje spet niso (je pa res, da je treba na nevzmeteno maso drugac gledat)žižekrs napisal/-a:Ja še orginal moram zvagat,da bom videl razliko.Samo trenutno je moj mehanik na dopustu..
Bom,vse posebej zvagal.ManIAK napisal/-a:Te "naše" serijske imajo okoli 10kg/kos, in mislim da one od clio cup tudi tu nekje, medtem ko ima OZ-ja okoli 7,5kg. Je pa federalka težja guma od continentalke, če se prav spomnim. Daj zvagat žižek federalko, ko jo dobiš, pa to ki maš sedaj gor ko boš menjeval.
Nase imajo 9kg, magnezijeve (8j) pa kilco manj - ce verjamemo vagam na clio200.netManIAK napisal/-a:Te "naše" serijske imajo okoli 10kg/kos, in mislim da one od clio cup tudi tu nekje, medtem ko ima OZ-ja okoli 7,5kg. Je pa federalka težja guma od continentalke, če se prav spomnim. Daj zvagat žižek federalko, ko jo dobiš, pa to ki maš sedaj gor ko boš menjeval.

Šmrk,ježeki so že izginili.rambo napisal/-a:lepi ježeki
Mat črne bodo,definitivno.Fuego 85 napisal/-a:Jebemtis da je dobr izpadl. Men je bols k original od RS, ker so kraki malo na notri poviti in je bl masivno vidt
. Moram pa priznat da u lajfu nebi reku, da bodo silverstonke na RS-u kul
... Samo obvezno jih pihnt na crno, meni se vse skupaj malo tepe. Crna streha, rdec avto in sive feltne ... Mogoce bi ble dobre bele? Al pa zlate da bo mal drgac
![]()
lp
žižekrs napisal/-a: Mat črne bodo,definitivno.