Pa bognedaj jih kupovat na uradnih servisih, ker cena je nenormalna....214€ komad!
Laguna grandtour III GT 2.0T
Re: Laguna grandtour II GT 2.0T
Samo v vednost....žarnice zamenjane...taprave so D2S, čeprav v originalni knjigi vzdrževanja piše D2R....še na uradnem servisu niso vedli katere bi naj bile not!?
Pa bognedaj jih kupovat na uradnih servisih, ker cena je nenormalna....214€ komad!
...laguna grandtour III GT 2.0T...
bolano
koliko so pa neoriginalne?
Renault 18 TLJ Renault 21 GTS Renault 21 TURBO Renault 21 NEVADA Megane CC
Za 10-14e jih dobiš.Shusuglao napisal/-a:bolano![]()
No, tud mogoče za tak denar, ampak philipsove ali osramove pa ziher ne! Moje so bile poceni....samo 35€! 
Nekaj študiram za naslednje leto da bi dal spomladi gor te feltne: http://www.avto.net/_OPREMA/ad.asp?ID=6454918
A bi to šlo skoz z ET??
A bi to šlo skoz z ET??
fak so poceni? :O
1. Megane 1.6 16v classic l.1999 / 2. Clio RS l.2000 //3. Mégane Grandtour GTline 1.2TCe /// 4. Mégane Grandtour GTline 1.6dCi
Poceni pa lepe 
Me zanima če veš kak se imenujejo?
Bi to takoj kupil če se da dobit na 4 šraufe...
Renault Megane II 1.5 dCi, ph. 1 (2004)
Ne dajat tega gor. Izpade ful cudno na Laguni (pogooglaj) pa se papirjev za homologacijo ne bos dobil pol pa se s tem matrat..
Renault Laguna Grandtour Dynamique Lux 1,9 dCi + Renault Clio II Storia 1.2 16V + Renault 4 GTL Gordini to-be + EX Renault Clio 1 1.2 RT + EX Renault 19 1,4 TR Europa
Vsi z veseljem servisirani pri Astilbi!
Saj ideja se mi je porodila ob ogledu oglasa in dokaj ugodni ceni glede na videno...si pa jih tud sam nekak ne predstavljam na avtu (tud stric google je to potrdil)!
Samo vseeno mislim da bi bilo z originalnimi renault feltnami lažje dobit homologacijo kot z enimi čist tretjimi, ali pač!?
Samo vseeno mislim da bi bilo z originalnimi renault feltnami lažje dobit homologacijo kot z enimi čist tretjimi, ali pač!?
...pojma nimam kak se imenujejo!iRenault napisal/-a:Poceni pa lepe
...še za svoje nisem vedel (me je drhouse seznanil)
Original feltn pri nas ne moreš uradno homologirat.
Kar izgubim na ravnini, nadomestim v ovinku 
http://totovp.free.fr/WEAKY/Laguna_2_GT ... 8p_800.jpg
Raje najdi kaj takega, sam bo vseeno problem s homologacijo:
http://img27.imageshack.us/img27/939/8246978732.jpg
Raje najdi kaj takega, sam bo vseeno problem s homologacijo:
http://img27.imageshack.us/img27/939/8246978732.jpg
Renault Laguna Grandtour Dynamique Lux 1,9 dCi + Renault Clio II Storia 1.2 16V + Renault 4 GTL Gordini to-be + EX Renault Clio 1 1.2 RT + EX Renault 19 1,4 TR Europa
Oprosti ker smetim: Original misleš od renoja ne? Kaj pol je odvisno od opreme če maš lahko original lite gor al ne?
Deloma - nekatere opreme niso imele opcije dokupa večjih platišč. Načeloma pa je odvisno samo od €iRenault napisal/-a:Oprosti ker smetim: Original misleš od renoja ne? Kaj pol je odvisno od opreme če maš lahko original lite gor al ne?
Tukaj pa se gre za to, da je imela Laguna tovarniško homologirano samo do 17". Megane RS je imel tovarniško 18". Ampak, ker gre za original feltne, zanje ni papirjev za naknadno homologacijo, kar pomeni, da bi jih imel na Laguni "protizakonito". Razen, če bi kaj bluzil s kakšnim drugim TÜV-jem in upal, da bo šlo čez. So se pa na homologacijah že precej naučili in verjetnost, da bi šlo čez, je precej majhna
Aaa tako. Hvala za pojasnilo doktor, še enkrat se oproščam za smetenje 
Lp
Lp