Opcija je še lesena konstrukcija z OSB ploščami, ampak v vsakem primeru rabiš imet neko podlago za stensko barvo, kar pa se praktično konča z mavčnimi ploščami. No, je še ena opcija: neoplemenitene iverne plošče, te pa imajo neravno, malček grobo teksturo. Mislim da je še vedno najboljša izbira kovinsko ogrodje (malo bolj podprto s strani stropa in stene) ter mavčne plošče.
Lp
Pregrade
Re: Pregrade
Spletna trgovina Orange Audio - avtoakustika, zvočniki, ojačevalci in še večRe: Pregrade
Nacenej, najlepse, najmanj umazanine ter najenostavnejse so mavcne plosce. Kjer boj okna ter vrata kupis mocnejse profile in je, pa ce bos naprimer talni profil na vsaki strani enkrat zavrtal v parket nebo konec sveta. Ko odstranis vse samo pokitas z lesnim kitom in je. Najcenejsi material imas pa mislim da v OBIju
Lp
Lp
RENAULT Sport

Knauf je zakon za tole, nosilce boš pa pomoje skor moral našraufat, oz. varnostno bi blo dobr, da je tudi v podnu prišraufana.

če je možno potem lahko odstraniš tudi del parket in steno pregradiš s 5cm debeline siporeksa.clio open napisal/-a:Bo knauf - pa tudi v tla fiksiranhvala!
drugače pa najlažje pa profili in gips plate
pa še en hiter vodič kaj potrebuješ. jaz sem s tem pomagal in lahko vse narediš sam, kakšen dodatni par rok pa ne bo odveč. končal sem kopalnico,spalnico,dnevno sobo s tem kanuf ploščami, sedaj pa delam še otroško sobo in kuhinjo.
http://ebookbrowse.com/knauf-katalog-pdf-d325319765" onclick="window.open(this.href);return false;
Renault Laguna Monaco GP 2.0t-NAPRODAJ-FOR SALE
Renault Megane Coupe 2.0 16V L96 - SOLD
clio 1.4 RT letnik 95 BUHTL - SOLD
zaveso daj, poceni je, pa tal se ne dotika 
Renault 18 TLJ Renault 21 GTS Renault 21 TURBO Renault 21 NEVADA Megane CC
ni kaj.clio open napisal/-a:Rambo, hvala
Shus... v rit se piši
ni pa nujno da uporabiš vse od firme knauf.
jaz sem večino uporabljal kar od bauhausa,dosti cenejši material, če vzameš njihovo robo.
Renault Laguna Monaco GP 2.0t-NAPRODAJ-FOR SALE