Sem novopečeni lastnik lagune II, letnik 2001, motor 1,8 16V. Zaenkrat še ni okvar (upam da jih ne bo
Hvala!
Aja, kdaj boš kupoval? Ti povem da sem videl toliko sekretov, da mi je slabo ratalo. Pred dvema dnevoma sem jih šel nekaj na dolenjsko gledat in sem pa poleg zmatranih našel dve lepi. Eno sem kupil, druga pa je še na voljo. Videti je bila zelo kul in če kupuješ zdaj, ti pošljem oglas katera je to.kripo napisal/-a:tudi jaz nameravam kupiti točno takšno laguno, pa me zanima poraba. daj jo prosim po parih tankanjih napiši sem.

Evo, prvi podatki o porabi. Avto ni "doma v mestu" od kar jo imam sem porabil 2 rezervarja bencina. Od začetka (testne vožnje itd) je bila poraba po računalniku krepko čez 8,5 litra. Sem bil že malo razočaran. Danes smo imeli en malo daljši izlet (200 kilometrov, ne po AC) in je povprečje padlo točno na 8. To pomeni da je danes kurila 7 ali manj. Trnutno so pri nas ama vse ceste razkopane in se samo stoji, speljuje, bremza... - povprečna hitrost je celih 37km/h. Bom videl ko bodo ceste zrihtane, a mislim da moram priti pri mojih relacijah in načinu vožnje na kakih 7,5 do 7,7 litra. Za primerjavo naj povem da mi je na istih relacijah v poletnem času 19-ka kurila med 6,4 in 7 litri, scenik z 1,6 16V motorjem pa med 6,7 in 7 litri. Če bo koga še zanimalo bom napisal.kripo napisal/-a:tudi jaz nameravam kupiti točno takšno laguno, pa me zanima poraba. daj jo prosim po parih tankanjih napiši sem.
mislim da je poraba kar OK. meni kuri s klimo in povprečno hitrostjo 41km/h, 8.2l/100. ceste ravno tako pri nas v severno primorski niso idealne.Samojed napisal/-a:Evo, prvi podatki o porabi. Avto ni "doma v mestu" od kar jo imam sem porabil 2 rezervarja bencina. Od začetka (testne vožnje itd) je bila poraba po računalniku krepko čez 8,5 litra. Sem bil že malo razočaran. Danes smo imeli en malo daljši izlet (200 kilometrov, ne po AC) in je povprečje padlo točno na 8. To pomeni da je danes kurila 7 ali manj. Trnutno so pri nas ama vse ceste razkopane in se samo stoji, speljuje, bremza... - povprečna hitrost je celih 37km/h. Bom videl ko bodo ceste zrihtane, a mislim da moram priti pri mojih relacijah in načinu vožnje na kakih 7,5 do 7,7 litra. Za primerjavo naj povem da mi je na istih relacijah v poletnem času 19-ka kurila med 6,4 in 7 litri, scenik z 1,6 16V motorjem pa med 6,7 in 7 litri. Če bo koga še zanimalo bom napisal.kripo napisal/-a:tudi jaz nameravam kupiti točno takšno laguno, pa me zanima poraba. daj jo prosim po parih tankanjih napiši sem.