Renault Scenic 1.6 16V L.08 airbagi

Okvare na vozilih in pomoč pri raznih problemih
Odgovori
bluerunner

Renault Scenic 1.6 16V L.08 airbagi

Odgovor Napisal/-a bluerunner »

Pozdravljeni!

Po dolgem casu se spet pojavljam tukaj na forumu in sicer z tehničnimi vprašanji glede Scenica.
Stvar je taka, da sem zelo ugodno kupil R. Scenica letnik 2008 in mimogrede to je že moj osmi Renault po vrsti (mi je kar nerodno, ker še nisem v klubu :oops: ). Avto je od prvega Slovenskega lastnika, realnih 68K km in servisno knjigo. Njegova žena je parkirala ta avto v drevo in je vrglo voznikov volanski in sovoznikov airbag ven. Zdaj pa me zanima kako se ju odstrani in kako se ju ponovno namesti. Če bo vse po sreči bom imel že jutri airbaga in armaturko :P . Zanima me tudi kako se odstrani zategovalce pasov.
Če pa ima kdo slučajno kaj od tega na zalogi, se priporočam na 041/276-206.

Za odgovore se vam najlepše zahvaljujem.

LP Peter
Renault Sport fan-Laguna dCI, 96kw dynamic lux
Uporabniški avatar
robertp
Kraj: Vodice

Re: Renault Scenic 1.6 16V L.08 airbagi

Odgovor Napisal/-a robertp »

bluerunner napisal/-a:Pozdravljeni!

Po dolgem casu se spet pojavljam tukaj na forumu in sicer z tehničnimi vprašanji glede Scenica.
Stvar je taka, da sem zelo ugodno kupil R. Scenica letnik 2008 in mimogrede to je že moj osmi Renault po vrsti (mi je kar nerodno, ker še nisem v klubu :oops: ). Avto je od prvega Slovenskega lastnika, realnih 68K km in servisno knjigo. Njegova žena je parkirala ta avto v drevo in je vrglo voznikov volanski in sovoznikov airbag ven. Zdaj pa me zanima kako se ju odstrani in kako se ju ponovno namesti. Če bo vse po sreči bom imel že jutri airbaga in armaturko :P . Zanima me tudi kako se odstrani zategovalce pasov.
Če pa ima kdo slučajno kaj od tega na zalogi, se priporočam na 041/276-206.

Za odgovore se vam najlepše zahvaljujem.

LP Peter
Računalo SRS imaš novo ali popravljeno?
Skromnost je lepa čednost. Pozabite jo. Čimprej.
Odgovori