Naslon za roko za Megane!!!!!!!!
Tole naslonjalo od BMW-ja je pomojem kot prvo prenisko,moras si dat delat nosilce, kot drugo pa predalcek je preplitek, kolikor po sliki lahko vidim das noter 1 skatlo cigaret in to je to.
Ce hocte met drobnarije itd... noter potem mora biti globlji.
Moj nasvet najbolj idelano naslonjalo se meni zdi da je od Audi A3.Je dost globoko, se dvigne na 3 visine.Zakon.
Ce hocte met drobnarije itd... noter potem mora biti globlji.
Moj nasvet najbolj idelano naslonjalo se meni zdi da je od Audi A3.Je dost globoko, se dvigne na 3 visine.Zakon.
alo sam cena od unega je od 20k naprej res da je predalcek malo ozji je pa zato dalsi pa sirsi tak da ne vem no sj nobenga ne silim pac jz to ponudim ce folk nima druge resitve bo pa mislim da tud kaj takega vreo mislim pa da po kvaliteti se pa ne more dobeno univerzalo naslonjalo kosat aja pa se neki do zdj se usi ko so ga kupli niso kaj jamrali da ga je blo zajebano za fiksirat sj ni vazno kak zgleda itaq se lahk pol v kako blago nosilec oblece 
a ti si nabavu?Cufi napisal/-a:Dejte prosm povedat, ce je kdo zares nabavu pa zmontiru naslon, zarad katerga je tale topic startu. Pa kok se ga kr plastiko na plastiko sraufa al so kaksni nastavki v avtu, jst jih namrec nism vidu...
THX
bom jest fotko nakazu kako zgleda... montiran pa to sam ne tocn ta.... kako pride plastika na plastiko...

kot vids je prsraufan na plastiko od rocne zavore

tkole ma tale model narjen uzadi

tkole zgleda od spredi....
sam d se zastopva tko je u enmu meganu pomoje je faza B in to ni cist t isti kt je u unmu oglasu.....

Megan rula (po) net(u)