Mam vpisano od prejsnih spojlerjev.
Za te pa ne grem vpisovat, ker jim ne bom se enkrat placval, sam zato da bo pisal isto!
Ta plavi tk ne vejo od kere firme so, ce pa bo na tehnicnem kej tezil bom pa sel pa vpisu.
(Kk bos pa ti homologiru tvoj odbijac? Si ga ze naredu?)
y3rn3y napisal/-a:Mam vpisano od prejsnih spojlerjev.
Za te pa ne grem vpisovat, ker jim ne bom se enkrat placval, sam zato da bo pisal isto!
Ta plavi tk ne vejo od kere firme so, ce pa bo na tehnicnem kej tezil bom pa sel pa vpisu.
(Kk bos pa ti homologiru tvoj odbijac? Si ga ze naredu?)
Savinjcan!! Cudno,da te se jaz tudi nisem videl...Drugac pa lep avtek,samo znizat se,pa bo....
Andy napisal/-a:Lep Clio, ne vem kaj manjka tem feltnam, meni so cisto lepe, sploh pa ne pasejo vecje na tko majhen avto, ti ga sam dobr spusti v podn pa bo bomba! Lp
Se popolnoma strinjam , ker mam podobne felne. Sicer pa vecje tudi vec pijejo , benz pa kot vemo ni poceni!!!
Pa ne sam da vec avto pije, kaj pa koncniki pa lezaji itd, manjsi pospeski, manjsa koncna hitrost...da ne nastevam... Vecje so bahacaste, razen ce ti je to cilj, kar pa dvomim
Andy napisal/-a:Pa ne sam da vec avto pije, kaj pa koncniki pa lezaji itd, manjsi pospeski, manjsa koncna hitrost...da ne nastevam...
bla bla bla bla...poj si ga pa svizec obrise v zaveso
Drgac mas res...men je su lezaj po dveh sezonah voznje s 17"...sem skor bankrotiru ko sem dal 2K SIT za novga
Andy napisal/-a:Pa ne sam da vec avto pije, kaj pa koncniki pa lezaji itd, manjsi pospeski, manjsa koncna hitrost...da ne nastevam...
Drgac mas res...men je su lezaj po dveh sezonah voznje s 17"...sem skor bankrotiru ko sem dal 2K SIT za novga
men je na 15kah seu lezaj-sprednji inu zadnji
heheh kako naklucje-tudi jaz bom moral menjati sprednji levi lezaj, pa ceprav sem se celo zimo na 13kah fural!!!
Če nimam prav naj me nekdo popravi ali izbri?°e moj post!!!