carminat navigation
Re: carminat navigation
Ja, rabim DVD 32.1 za Laguno 2.
Pozdravljeni, katero navigacijo si naj prenesem iz spleta za Cabase na Vel Satisu 2003.
Najlepša hvala za vsak info
Najlepša hvala za vsak info
Imaš CNI1 oz. Carminat Navigation Informee. Išči CDje za VDO non-CIQ sisteme (npr. MS5000).
Hvala, cheersbrobins napisal/-a:Imaš CNI1 oz. Carminat Navigation Informee. Išči CDje za VDO non-CIQ sisteme (npr. MS5000).
.
Zadnjič spremenil Marsovcek, dne 23 Apr 2014, 17:13, skupaj popravljeno 1 krat.
prenesel sem si DVD 32.1 in ga posnel na Verbatim DVD +R/DL z min. hitrostjo 2,4. Kljub vsemu mi DVD-ja navigacija ni prepoznala in mi je javila napako. Snemal sem s programom ImgBurn.
Kje sem naredil napako in kaj moram spremeniti, da mi bo navigacija prebrala DVD?
Kje sem naredil napako in kaj moram spremeniti, da mi bo navigacija prebrala DVD?
Tips for burning:
- Use good quality discs.
- Burn at the slowest possible speed
- For the DVD always use dual-layer DVD+R discs, DVD-R will not work in your car
I also works in other Renaults and certain Nissan models.
Just burn the contents of the V32.1 directory onto a DVD+R DL with the following options (UDF/ISO), NO multisession, ISO 9960. Nero recommended.
It is extremely important to use a high quality disc and burn at the slowest speed possible!

- Use good quality discs.
- Burn at the slowest possible speed
- For the DVD always use dual-layer DVD+R discs, DVD-R will not work in your car
I also works in other Renaults and certain Nissan models.
Just burn the contents of the V32.1 directory onto a DVD+R DL with the following options (UDF/ISO), NO multisession, ISO 9960. Nero recommended.
It is extremely important to use a high quality disc and burn at the slowest speed possible!
Renault Laguna Grandtour Dynamique Lux 1,9 dCi + Renault Clio II Storia 1.2 16V + Renault 4 GTL Gordini to-be + EX Renault Clio 1 1.2 RT + EX Renault 19 1,4 TR Europa
Vsi z veseljem servisirani pri Astilbi!
Naredil vse tako kot piše pa mi avto vseeno ne zazna DVD-ja oziroma mi napiše error?
Jst sem dvakrat pekel tako in obakrat uspel v prvo. Poskusi večkrat. Si uporabil Nero?
Renault Laguna Grandtour Dynamique Lux 1,9 dCi + Renault Clio II Storia 1.2 16V + Renault 4 GTL Gordini to-be + EX Renault Clio 1 1.2 RT + EX Renault 19 1,4 TR Europa
Poskusi z drugim pekačem. Niso vsi O.K.mska napisal/-a:Naredil vse tako kot piše pa mi avto vseeno ne zazna DVD-ja oziroma mi napiše error?
- renaultrula
Zdravo,
katere karte so najnovejše in delujejo na SD kartici za navcore 8.841 - Carminat TomTom ? Imam vse potrebne datoteke (.bif ter unlocker programe) za odklepanje, pri 850.2820 imam težavo, da mi karto normalno odpre in odklene, vendar tipke menu in navigacijske na daljincu ne delujejo. Rabim karte za srednjo in zahodno Evropo.
Hvala in lep pozdrav!
katere karte so najnovejše in delujejo na SD kartici za navcore 8.841 - Carminat TomTom ? Imam vse potrebne datoteke (.bif ter unlocker programe) za odklepanje, pri 850.2820 imam težavo, da mi karto normalno odpre in odklene, vendar tipke menu in navigacijske na daljincu ne delujejo. Rabim karte za srednjo in zahodno Evropo.
Hvala in lep pozdrav!
končno mi je uspelo zapeči in sicer z CloneDVD (od SlySoft) 1x hitrost.
- Free_style
- Kraj: Celje, Laško
Katere mape morma potegniti dol + kateri fajl za instalacijo angleščine? Gre se za Espace 2005 torej nima še ta novejše navigacije ki je zgoraj pri merilniku za hitrost!
Hval
aLP
Hval
aLP

Podobno kot 11 postov nazaj je odgovor:
Imaš CNI1 oz. Carminat Navigation Informee. Išči CDje za VDO non-CIQ sisteme (npr. MS5000).
Za spremembo jezika rabiš sistemski CD. dobiš ga lahko tukaj:
http://www.gps-carminat.com/v3/carminat ... r-systeme/" onclick="window.open(this.href);return false;
Uporabi google translate.
Za spremembo jezika rabiš sistemski CD. dobiš ga lahko tukaj:
http://www.gps-carminat.com/v3/carminat ... r-systeme/" onclick="window.open(this.href);return false;
Uporabi google translate.