Megane III - težave z radiem

Debate o vseh Renault Sport modelih (Twingo, Clio, Megane)
Odgovori
Uporabniški avatar
Borut_V

Megane III - težave z radiem

Odgovor Napisal/-a Borut_V »

Pozdravljeni!

So se morda že komu pojavile težave z radijem, na meganu III? Imam še praktično nov avto, star 3 mesece.
Ko vstavim cd z mp3-ji, mi občasno (oziroma raje recimo kar pogosto) radio prekine predvajanje, na ekranu se izpiše ERROR. Radio mi preklopi na frekvence, je pa problem da cd-ja več ne morem izvreči.
Če med vožnjo radio ugasnem in vklopim, se vseeno cd-ja ne da izvreči, tipka za izhod cd-ja se enostavno ne odziva.
Če avto ugasnem (odvzamem kontakt) in ponovno vklopim, potem dela vse normalno.

Sem preverij cd na računalniku in je vse v redu z njim (brezhiben zapis). Na servisu pravijo, da je težava sigurno zaradi cd-ja, ker kao ni originalen, ampak doma posnet. No, kako bi originalni cd-ji z mp3 zgledali mi itak ni jasno.
Posnel sem drug cd in napaka se mi isto pojavi, neverjetno kar takoj ob poslušanju prve skladbe.

Je imel še kdo drug takšne težave?
Uporabniški avatar
iRenault
Kraj: Ljubljana

Re: Megane III - težave z radiem

Odgovor Napisal/-a iRenault »

Z original CDjem ali kakšnim drugim posnetim, se tudi pojavljajo napake?
Renault Megane II 1.5 dCi, ph. 1 (2004)
Uporabniški avatar
simonz1
Kraj: Novo mesto

Odgovor Napisal/-a simonz1 »

Meni delajo mp3-ji normalno. smemam jih pa na CD-RW (tisti ki se lahko brišejo in ponovno zapišejo) z hitrostjo 10x
Scenic III 1.5 dCi, 110KM

Captur II 1.5dCi, 115KM EDC
Uporabniški avatar
Borut_V

Odgovor Napisal/-a Borut_V »

iRenault napisal/-a:Z original CDjem ali kakšnim drugim posnetim, se tudi pojavljajo napake?
Samo če so mp3-ji gor, normalni audio cd ne dela problema. Ampak to, da ti radio zmrzne in ne moreš izvreči cd-ja ko naleti na ERROR, kljub temu da radio ugasneš in ponovno vklopiš, pa definitivno ne bi smelo imeti zveze s kvaliteto cd-ja. Avtu moraš prav odvzeti kontakt in ponovno dati kontakt, da lahko iz radia dobiš cd.
Uporabniški avatar
iRenault
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a iRenault »

Probaj še tako kot je simonz napisal.
Ker očitno ti ta error zamrzne cd predvajalnik.
Renault Megane II 1.5 dCi, ph. 1 (2004)
Uporabniški avatar
perssak
Kraj: RAVNE NA KOROŠKEM

Odgovor Napisal/-a perssak »

meni vse dela perfektno in cd ter usb imam pa probleme z bloetooth ,ko se telefon poveže z radiem vsake cca 2 minuti prekine muziko in se pojavi una peščena ura za nalaganje cc 2 sekundi ,in potem špila naprej,
Sumim da je za to kriv telefon bom poročal v sredo ko dobim svojega nazaj iz popravila ker z iphone 4 so sami problemi
Uporabniški avatar
dvihtelic
Kraj: Vrhnika

Odgovor Napisal/-a dvihtelic »

to je isto meni delalo.v nastavitvah radia pod bluetooth sem moral vse naprave izbrisati on na telefonu enako in potem ponovno povezati in deluje še danes.
Uporabniški avatar
perssak
Kraj: RAVNE NA KOROŠKEM

Odgovor Napisal/-a perssak »

evo danes preizkusili na novem iphone 5 dela isto na vse ostalih telefonih pa bp,bo šel iphone 5 kr v prodajo galaxy s3 je zakon
Odgovori