Menjava motorja clio
Re: Menjava motorja clio
pa je šlo u ku.. je zdrobl menjalnik juhuhu spet mašino vn pa nazaj notr. Je pa pr tem tud neki dobrga, saj kuplngo bom razkopov pa zrihtov, da bo bolš delala.. u petek odpade raceland po vsej vrjetnosti razn če bo avo jutri zvečer delov..
Vsaka čast za vztrajnost, jaz bi že odnehal na drugi strani te teme.
Da se ti da toliko šraufat
Da se ti da toliko šraufat
hvala ampak jo že počas zgublam tko da sm tud že razmišlu da bi u grabn porinu pa kupu neki druzga...
pride kdo pomagat ?
pride kdo pomagat ?
Ne še enkraat: mašinko vn, menjalnik dol, kuplngo dol,kuplngo spucat, kuplngo nazaj dt, menjalnik gor, masino not, studerat zakaj nedekla, in tko naprej
(pr kuplngi še študerat kako pa kaj..)
aja kupm tud original menjalnik za to mašino kr na zalogo
aja kupm tud original menjalnik za to mašino kr na zalogo
Vzmeti iz Clio II, na amortizerjih od Clio I, na Clio II. Vzmeti iz Clio I, na amortizerjih od Clio II, na Clio II. In vzmeti iz Clio II RS, na amortizerjih od Clio II RS, na Clio II. Vzmeti iz Clio II RS, na amortizerjih od Clio II, na Clio II, pa je imel Nos (verjetno tudi kdo drug) na svojem predprejšnjem.Storz napisal/-a:vse si imel na istih amortizerjih ali si menjal ? zanima me če grejo marotizerji od 1.4 skupaj z fedri od 1.8 ker imam namen amortizerje obnovit pa stršat fedre pa kupt nove..
Razumljivo?
use se da sam če se če
je hvala za pojasnilo..
evo se mukoma spravlam šravfat :s
ediet: še vesela novica ugotovu sm da kiler puša juhuhu.. čedalje bol razmišlam da bi dau nazaj tastaro mašino in tojeto..
ediet: menjalnik št2 se nekak ne gible tko kukr bi se mogu. ročka na menjalniku zgleda tko kukr da bi se zataknila nič mi ni jasno..
evo se mukoma spravlam šravfat :s
ediet: še vesela novica ugotovu sm da kiler puša juhuhu.. čedalje bol razmišlam da bi dau nazaj tastaro mašino in tojeto..
ediet: menjalnik št2 se nekak ne gible tko kukr bi se mogu. ročka na menjalniku zgleda tko kukr da bi se zataknila nič mi ni jasno..
aja zanima me še to kakšna je razlika med menjalnikom od 16 ventilarja pa 8 ? sej mašina je ista k pr 19
- R19-racing
- Kraj: koper
pomoje samo prestavna razmerja,pa kdo bo rekel da je boljse narejen zaradi vecjega stevila km....js mam od 19 1.4 e ce te zanima,30 eur XD
imaš zs
evo dons smo še mal uložil ker učer je bla sklopka razdrta in sm nekak ugotovu da je dost prod konc in sm šov dons po novo tko da smo na avto vrgl še 116€ in zdej upam da bo zadeva delala tko kakor more.
dons sm tud ugotovu da nimam tapravga olja (imam 75w 90 rabim 75w 80) kkšne izkušne če je napačn kaj se zgodi ?
evo dons smo še mal uložil ker učer je bla sklopka razdrta in sm nekak ugotovu da je dost prod konc in sm šov dons po novo tko da smo na avto vrgl še 116€ in zdej upam da bo zadeva delala tko kakor more.
dons sm tud ugotovu da nimam tapravga olja (imam 75w 90 rabim 75w 80) kkšne izkušne če je napačn kaj se zgodi ?
use lepo in prav da si se lotil tega projekta, vendar me moti samo to zakaj si se ga lotil če ti je vsakega evra škoda vložiti v avto?
nisi prov razumeu
fora je v tem da sm mislu na začetku da daš mašino vn pa mašino not in dela ne pa, da ko kupš mašino da morš še ene 300€ na no vržt predn jo sploh lhko notr utakneš pa pol še ene 200 ko ugotoviš da morš zamenat obrablene dele.. itd... morš se pa tud zavedat da sm zaenkrat še dijak in trenutno nimam nobenih dohotkov tko da mi je zdle punca posodila dnar za sklopko in še marsikaj da bom lahko končal projekt.. in se končn pelov..
no zdej grem pa naprej šravfat upam da bo mašina dons že notr..
fora je v tem da sm mislu na začetku da daš mašino vn pa mašino not in dela ne pa, da ko kupš mašino da morš še ene 300€ na no vržt predn jo sploh lhko notr utakneš pa pol še ene 200 ko ugotoviš da morš zamenat obrablene dele.. itd... morš se pa tud zavedat da sm zaenkrat še dijak in trenutno nimam nobenih dohotkov tko da mi je zdle punca posodila dnar za sklopko in še marsikaj da bom lahko končal projekt.. in se končn pelov..
no zdej grem pa naprej šravfat upam da bo mašina dons že notr..
- R19-racing
- Kraj: koper
ko sem js menjaval masino v 19 tki sem porabil 150 eur za nakup celega avta z motorjem 1.8 i 30 eur za bencin iz trojan 50 eur za mali servis in en dopoldan sraufanja XD zgleda sem mel sreco,in js sem dal u 19 tko masino iz 19 tke,ti pa v cliota iz 19 tke u tem je problem....z oljem ne bo nic narobe lahko kr 75w 90 obdrzis ce je se dobro(s tem mislim da ni tekoce kot voda in da je lepe svetle barve brez opilkov)
ubistvu jest menam mašino iz cliota v cliota ampak fora je u tem da na mašini ni blo servo pumpe, alternatorja in menjalnika.. pa še menov sm zobatga ole zdej še sklopko štartr me je hecov umes itd..
uglavnam dons sm avto skup sestavu nazaj šov na testno vožno na začetku menjalnik delov supr zdej je pa čedalje slabš k je avto ugasnen se šalta dost lepo ko se zobniki proavnajo kadar pa lavfa je pa obol oz nedela lepo zgleda tko kukr da kuplnga nebi prjela tko kukr more rikvrc lih tko škrta oz zobniki niso ustavleni tko kukr prej uglavnam res nimam več ideje in potrplenja s tem avtom najraj bi se začev s kolesom vozt pa avtobusom.. ma kdo kšno idejo kaj lhko še nardim ? ke je fora zakaj zadeva nedela ? problem sti le prva in druga pa rikvrc ampak to bi se dal preživet tretja četrta peta dela.. menjalnik oz štanfo sm tud nastavu tko kukr more bit ampak šezmer nič bolše.. res nevem kaj nardit ma kdo idejo oz ve kdo kdo bi to znov odpravt ker res nimam več potrplenja ne šivcov ne ničesar..