moj clio
Jst am sicr 19ko ampak je 1.4 E7J. Imel sem iste probleme pilo po 10 l,
sicer sem mislil dati sobo ocistit ampak se je vse skupaj umirilo ko sem ga malo na avtocesto zapeljal.
Tako da je bil avto po tisocih km prvic na avtocesti ampak zgleda da mu je to pomagalo, poraba je padla na 8l in je taka ze nekaj casa.
lahko pa probas izklopit akumulator za kaksno urico in se potem normalno vozit, ali sobo ocistiti.
Tako so predlagali meni.
sicer sem mislil dati sobo ocistit ampak se je vse skupaj umirilo ko sem ga malo na avtocesto zapeljal.
Tako da je bil avto po tisocih km prvic na avtocesti ampak zgleda da mu je to pomagalo, poraba je padla na 8l in je taka ze nekaj casa.
lahko pa probas izklopit akumulator za kaksno urico in se potem normalno vozit, ali sobo ocistiti.
Tako so predlagali meni.
Avantime 3.0 V6 Privilege, Twingo Gordini 1.2 TCE
Oj, Rozleht - mi je zadeva dala mislit (mi itak ne da miru) - glede na to da je na ac poraba dokaj normalna, je vse skupaj se bolj cudno. ampak ker si ravno govoril za merjenje - tukaj zraven mene (saj ves kje delam), par metrov stran merijo pline za jurja (nisem 100%, ampak vem da ni 2 jurja, je manj). Ce bi tukaj kaj pogruntali, ceprav dvomim. Glede na meritve, ti bo majstr verjetno rekel Fant, premalo zraka/prevec goriva je. to pa ze itak ves. 
LP, Samojed
se bom enkrat prpelou (po 10. aprilu tam mim)
... pa se bova kej slisala prej ... jst tud skos razmislam ... v unih listih k si mi jih dal tud pise za racunalnik prevert ... nek xr25 racunalnik ... sm pr malgaju vprasu ce majo in je reku da majo ... in jst ves vesel, razlozim zakaj bi ga nucal, mi pa rece, da majo oni ta racunalnik samo za blokado oz. neki s tem povezano 
Lp RoZleht
O pa ja. To je v bistvu tester in tega ne najdes povdsod. Problem je dobit pravega majstra ki zna BRAT podatke iz testerja. Ce tvoj avto priklopijo na tester, potem lahko prakticno stelas kar zelis, CE ZNAS.
Tile tu pri meni pa samo pline merijo, drugega ti ne bodo mogli naredit, samo izpisek, tako kot na tehnicnemu, bos dobil.
Tile tu pri meni pa samo pline merijo, drugega ti ne bodo mogli naredit, samo izpisek, tako kot na tehnicnemu, bos dobil.
LP, Samojed
bom pol tja prsu zmert, pol pa ce bo kej narobe bom pa za izpisek reku, pa lepo k novaku picu ... itak mam katalizator pod garancijo in zadn lonc tud ... ja enga majstra za uno bi rabu ... sej v tam k si mi poslal vse lepo pise kako prevert pa to
sam da bi pa kdo znal ... ah kjeeeee, to pa ne ...
Lp RoZleht
relacija ... tkole je blo ... s polnim tankom lj-nm ... pol sm sou pa tankat k sm dol prsu, sm mal zracunal, in je prsla poraba 7.8 l/100 km ... vceri sm pa neki opazu ... sej kukr se bo bedasto slisal, ampak cukanje masine ... glih tko se cut kot da bi mu bencina zmankvalo, pol pa k cukne, pa zgleda tko kot da bi pac pumpa poslala mocan sus ... ne vem no, to je bolj tko cudn napisan, ampak recimo ... samo ce tko razmislas, ce bi blo kej z vbrizgom goriva narobe, bi bla poraba manjsa
... pa tud un kazalc za bencin k kaze kot ga je, je bil zjutri pod zadno crtico, pol k sm se pa do siske prpelu je bla pa na zadni crtici ... verjetn je pa razlog za to, hladn motor ...
p.s.: clio je 1.4 rt 94', edini racunalnik k je, je un v masini k regulira vzig in vbrizg goriva ... da ne bo pomote, na armaturi mam pa stevce s kazalci, ni nobenga racunalnika ... da ne bo pomote ...
p.s#2.: zracn filter je navadn, star prblizn 1 leto ...
p.s.: clio je 1.4 rt 94', edini racunalnik k je, je un v masini k regulira vzig in vbrizg goriva ... da ne bo pomote, na armaturi mam pa stevce s kazalci, ni nobenga racunalnika ... da ne bo pomote ...
p.s#2.: zracn filter je navadn, star prblizn 1 leto ...
Lp RoZleht