Lep pozdrav
Imam sledečo težavo, z laguno 1,9dci 2004 letnik
V avtu se je med vožnjo prižgala lučka za akumolator ter stop, obenem pa je crknil servovolan,sem prvo mislil da se je vtrgal remen.
Remen je bil gor, ko sem avto ponovno prižgal je delalo normalno naenkrat se pa remen več ne vrti ,pa sepet začne, pa se ustavi.
pa smo menjali remen ker je bil malo že čuden, zdaj bo šlo in spet isto.
Mi je mehanik rekel da bi bila lahko špula ki poganja ta remem, ker je sestajlejna iz kuvine-gume-kovine ter da bi naj se guma popustila.
Je že imel podobne tažave
Hvala za pomoč
Laguna-servovolan ne dela
Re: Laguna-servovolan ne dela
a je čist zablokiral?tinci73 napisal/-a:Lep pozdrav
Imam sledečo težavo, z laguno 1,9dci 2004 letnik
V avtu se je med vožnjo prižgala lučka za akumolator ter stop, obenem pa je crknil servovolan,sem prvo mislil da se je vtrgal remen.
Remen je bil gor, ko sem avto ponovno prižgal je delalo normalno naenkrat se pa remen več ne vrti ,pa sepet začne, pa se ustavi.
pa smo menjali remen ker je bil malo že čuden, zdaj bo šlo in spet isto.
Mi je mehanik rekel da bi bila lahko špula ki poganja ta remem, ker je sestajlejna iz kuvine-gume-kovine ter da bi naj se guma popustila.
Je že imel podobne tažave
Hvala za pomoč
lahko da je jermenica ja, sam malo bolj opiši, kaj kako zgleda (kaj se vrti in kaj ne).
jermen*
Polnjenje klime že od 30€!!!!!!!!!
Če se ti težava zdi nerešljiva pokliči nas = ASTILBA d.o.o. priporočena delavnica za vzdrževanje vozil s strani renault kluba.
pomoč, informacije na 040-171-052
Če se ti težava zdi nerešljiva pokliči nas = ASTILBA d.o.o. priporočena delavnica za vzdrževanje vozil s strani renault kluba.
pomoč, informacije na 040-171-052
Re: Laguna-servovolan ne dela
ko avto prižgem vse dela okej , naenkrat pa se mikroremem ustavi ter se ne vrti več,pa se spet začne vteti pa spet ne.
to kaj bi naj bilo za vsemi izgleda nakoako tako http://trgovina.kruno.si/deli-motorja/j ... el-20.html(sicer" onclick="window.open(this.href);return false; je od opla)
to kaj bi naj bilo za vsemi izgleda nakoako tako http://trgovina.kruno.si/deli-motorja/j ... el-20.html(sicer" onclick="window.open(this.href);return false; je od opla)