Clio II RS ph2, l.'04 - predstavitev mojega avta
Re: Clio II RS ph2, l.'04 - predstavitev mojega avta
Še en spoiler daj gor, da nardi en lep zaključek avta zadaj 
.::Fiat-crap:: Nissan-cool:: Renault-renault:: VW-boring:: Renault-again:: Renault sport-sporty:: BMW-mmmmm::.
Pa še distančnike,samo finance so sedaj bolj slabe,dopust bo svoje pobral.Nos napisal/-a:Še en spoiler daj gor, da nardi en lep zaključek avta zadaj
Kaj pa po drisko tolk daleč hodišžižekrs napisal/-a:Pa še distančnike,samo finance so sedaj bolj slabe,dopust bo svoje pobral.Nos napisal/-a:Še en spoiler daj gor, da nardi en lep zaključek avta zadaj

Jah...moja draga hoče letos v Turčijo in pol zneska je že vplačano.Hotela sva stornirat ali potem denar lahko pozabiva.Cr00k napisal/-a:Kaj pa po drisko tolk daleč hodišžižekrs napisal/-a:Pa še distančnike,samo finance so sedaj bolj slabe,dopust bo svoje pobral.Nos napisal/-a:Še en spoiler daj gor, da nardi en lep zaključek avta zadajNa Krku je zakon... pa še Grobnik je bliz
sej sta pametno nardila, ceneje z all inclusivom turčija, tunizija, ali egipt, kot pa apartma na hrvaškem...
Clio Renault Sport 200 Cup Racing Blue
Joj samo ne več omenit Egipt-a,da moja nebo videla.Lani sva bila v Hurgadi in od 32-tih,ki smo bili v hotelu Slovenci nas je 30 melo sračko.Jaz pa še ena pa sva celo hodila v bolnišnico na infuzijo.Duli napisal/-a:sej sta pametno nardila, ceneje z all inclusivom turčija, tunizija, ali egipt, kot pa apartma na hrvaškem...
Par slik samo tak, za probo.

Meni osebno najlepša stvar na rs clio-tih...

in tole

Od včeraj na novo predelan sedež,ki noge bolj drži od orginal recaroja....verjemite.

Meni osebno najlepša stvar na rs clio-tih...

in tole

Od včeraj na novo predelan sedež,ki noge bolj drži od orginal recaroja....verjemite.
lep, s kec pa si?
VW Passat 2.0 TDI DSG R-line 2017
Clio IV RS EDC 2015
VW Passat 2.0 TDI 2013 - prodan
Megane Coupe 3 RS CUP 2010 - prodan v dobre roke
Clio IV RS EDC 2015
Trimlini,kilometer od hotela Lipe pri Lendava.Ti M.S?denisk napisal/-a:lep, s kec pa si?
ne, bole proti Goričkome, Brezovci je naselje... zdaj san doma ka man dopust, vači san pa več ali menje v LJ.žižekrs napisal/-a:Trimlini,kilometer od hotela Lipe pri Lendava.Ti M.S?denisk napisal/-a:lep, s kec pa si?
VW Passat 2.0 TDI DSG R-line 2017
Clio IV RS EDC 2015
Clio IV RS EDC 2015
- gamblerDH20
zdravo!!
Res si ga lepo zrihtal. jaz imam praktično istega rdečega rs-a in sem razmišljal da bi ga spustil malo nižje ker je res previsok
no sedaj ko pa vidim kako pri tebi zgleda sem se pa odločil da je ta poseg res nujno potrebn..
Kok pa pridejo stroški nižanja? mislim kompletno z vzmetmi, amortizerji, montažo in verjetno se še kej najde?
so se vozne lasnosti kaj spremenile? ker za moje pojme se avto supr drži in ne vem če so sploh še rezerve
LP
Res si ga lepo zrihtal. jaz imam praktično istega rdečega rs-a in sem razmišljal da bi ga spustil malo nižje ker je res previsok
no sedaj ko pa vidim kako pri tebi zgleda sem se pa odločil da je ta poseg res nujno potrebn..
Kok pa pridejo stroški nižanja? mislim kompletno z vzmetmi, amortizerji, montažo in verjetno se še kej najde?
so se vozne lasnosti kaj spremenile? ker za moje pojme se avto supr drži in ne vem če so sploh še rezerve
LP
Za fedre sem dal 180e samo jaz amortizerje nisem menjaval,bom pa jih dal tršat,ko bom mel kaj viška denarja.gamblerDH20 napisal/-a:zdravo!!
so se vozne lasnosti kaj spremenile? ker za moje pojme se avto supr drži in ne vem če so sploh še rezerve![]()
LP
Montiral sem sam in še potem optiko moraš napravit ter na koncu homologacija,kar pa pride nekje 40e.Se že točno ne spomnim.
Avto je sedaj malo trši nič pretirano.Bom pa še ta teden montiral dodatni stabilizator zadaj,da bo manj gibanja zadaj in tudi malo manj spredaj.
- gamblerDH20
aha hvala!žižekrs napisal/-a:Za fedre sem dal 180e samo jaz amortizerje nisem menjaval,bom pa jih dal tršat,ko bom mel kaj viška denarja.gamblerDH20 napisal/-a:zdravo!!
so se vozne lasnosti kaj spremenile? ker za moje pojme se avto supr drži in ne vem če so sploh še rezerve![]()
LP![]()
Montiral sem sam in še potem optiko moraš napravit ter na koncu homologacija,kar pa pride nekje 40e.Se že točno ne spomnim.
Avto je sedaj malo trši nič pretirano.Bom pa še ta teden montiral dodatni stabilizator zadaj,da bo manj gibanja zadaj in tudi malo manj spredaj.
kam pa boš dal tršat amortizerje? če ni predrago bi morda to jaz kar hkrati opravil..
sicer pa mi je nekdo iz foruma ponujal pravtake vzmeti, malo rabljene in jih bom kar tam uzel, ampak imam žal trenutno težave s potisnim ležajem in bo že to kar hud strošek tako da me skrbi da bo potrebno na nižanje počakati še kakšen mesec...