naj ti boerror 90 napisal/-a:Nos napisal/-a: Zakaj sem se odločil za nemški vozni park nebi komentiral.
Lp.
Pa dej komentiraj no![]()
plani so se mal spremenli star sem že 30... ma kaj čm govort
naj ti boerror 90 napisal/-a:Nos napisal/-a: Zakaj sem se odločil za nemški vozni park nebi komentiral.
Lp.
Pa dej komentiraj no![]()
z veseljem bi gajurko napisal/-a:a nisi neki premišljeval da boš cliota za pisto uštimu![]()
To že, samu da ne boš pol rekel, da te ne moti, če ti kdo točkovno obremeni sedež, bodo ponoreli. In, da ne boš kdaj parkiral tako, da bo bmw znak narobe obrnjen na parkinguNos napisal/-a: se bo treba zdele kmal na bmw forum registrirat![]()
![]()

Ne vem kakšne avte si ti navajen vozit, ampak e46 320d prav spodobno stegne... ima navora na pretekFuego 85 napisal/-a:Sicer ne vem kaj pricakujes, ampak od zadnjega pogona z mizernim 2.0d ne bo kaj dosti ucinka. No mogoce pozimi, ampak pazi da ne bos kje obstal. Stric se nekega zasnezenega zimskega vecera ni uspel premaknit s parkinga, ko je prisel s kina
.
Bmw je kul, ampak za moje pojme z mocnejsimi motorji. 150km se ze slisi nekaj, ampak pri teh bavarskih tankih je to malo. Bi rekel da je vsaj za sparat dober, ampak tudi poraba ne bo najmanjsa.
Konec koncev pa tudi ni nek lepotec, sploh touring. Ampak, ko se bos prijavil na bosansko motorno wozilo forum (malo heca), bo verjetno vse ok![]()
Lp