Kataloška številka
Kataloška številka
In sicer za cliota 2,od posode za vitrex,te ta velike na katero pride še en motorček za pranje luči.Luhko tudi k.št. od motorčkov.Če pa kdo ve kaj vse še rabim pri menjavi,naj kr tu sm napiše. 
Re: Kataloška številka
Zdravo fantje
Prosil bi, če mi kdo lahko pogleda za katološko številko štange stabilizatorja (povezovalni drog stabilizatorja) na prednji osi za Renault Megane II (2003), 1.6 16v (83kW - 113ps). Če za ta podatek potrebujete VIN, lahko napišete na ZS.
Stvar je v tem, da sem do sedaj na internetu našel malo morje teh stabilizatorjev (različne dolžine, ...) pa me zanima kateri je pravi da nabavim.
Hvala
LpM
Prosil bi, če mi kdo lahko pogleda za katološko številko štange stabilizatorja (povezovalni drog stabilizatorja) na prednji osi za Renault Megane II (2003), 1.6 16v (83kW - 113ps). Če za ta podatek potrebujete VIN, lahko napišete na ZS.
Stvar je v tem, da sem do sedaj na internetu našel malo morje teh stabilizatorjev (različne dolžine, ...) pa me zanima kateri je pravi da nabavim.
Hvala
LpM
Zadnjič spremenil GHost14, dne 18 Jul 2012, 06:50, skupaj popravljeno 1 krat.
Renault Megane II 1.6 16v - nič več
Renault Megane grandtour III 1.5 dci GT line
sam tip povejGHost14 napisal/-a:Zdravo fantje
Prosil bi, če mi kdo lahko pogleda za katološko številko stabilizatorja na prednji osi za Renault Megane II (2003), 1.6 16v (83kW - 113ps). Če za ta podatek potrebujete VIN, lahko napišete na ZS.
Hvala
LpM
lahko na zs
Polnjenje klime že od 30€!!!!!!!!!
Če se ti težava zdi nerešljiva pokliči nas = ASTILBA d.o.o. priporočena delavnica za vzdrževanje vozil s strani renault kluba.
pomoč, informacije na 040-171-052
Če se ti težava zdi nerešljiva pokliči nas = ASTILBA d.o.o. priporočena delavnica za vzdrževanje vozil s strani renault kluba.
Megane Berline - 5 vratni. Ta isti kot je na profilni slikci 
na stebričku ali v prometni ti piše tip. tist dej pa ti povem TOČNO kataloško in TOČNO ceno.GHost14 napisal/-a:Megane Berline - 5 vratni. Ta isti kot je na profilni slikci
obvezno je vedeti tip vozila za delo z dialogysom
l.p.

tkole nekak to zgleda
Tip: BM0C
Hvala fantje
Hvala fantje
stabilizator: 9200167783 cena: 131,29 €
ojnica stabilizatorja: 8200669065 cena: 52,08 €
upam, da je to to kar iščeš
l.p.
l.p.
Vedno greš v Adel (Anet) in zahtevaš samo MOOG. Imaš varianti:
RE-LS-2088 za obstoječo 283mm dolgo palčko
RE-LS-7407 za obstoječo 266,3mm dolgo palčko
Toliko se boš pa že stegnil, da pomeriš kakšna je zdaj not. Cena je dosti ugodnejša kot original.
Jaz imam komplet premo MOOG in je brezhibna.
Dialogys kaže zmedo in te sprašuje, katero verzijo palčke imaš vgrajeno, navadno ali ojačano.
RE-LS-2088 za obstoječo 283mm dolgo palčko
RE-LS-7407 za obstoječo 266,3mm dolgo palčko
Toliko se boš pa že stegnil, da pomeriš kakšna je zdaj not. Cena je dosti ugodnejša kot original.
Jaz imam komplet premo MOOG in je brezhibna.
Dialogys kaže zmedo in te sprašuje, katero verzijo palčke imaš vgrajeno, navadno ali ojačano.
Tale kataloška prva ne obstaja v Renaultu, druga je pa TOČNA cena 55,73€, če se že gremo...ridder napisal/-a:stabilizator: 9200167783 cena: 131,29 €
l.p.
mogoče je tista kataloška od MOTRIO programa 
Deniss napisal/-a:mogoče je tista kataloška od MOTRIO programa
Ne motrio se začne z 86.......