Klima avtocesta laguna 2
Klima avtocesta laguna 2
Klima mi ne deluje na avtocesti.Ko grem dol iz nje pa spet hladi .
Prosim za nasvet .
Prosim za nasvet .
Re: Klima avtocesta laguna 2
se ta problem pojavlja tudi pri pospeševanju.marko121 napisal/-a:Klima mi ne deluje na avtocesti.Ko grem dol iz nje pa spet hladi .
Prosim za nasvet .
te problemi so se že pojavljali, da klima ni delovala pri višji hitrosti/pospeševanju.
malo bolj opiši vso zadevo.
l.p.
Polnjenje klime že od 30€!!!!!!!!!
Če se ti težava zdi nerešljiva pokliči nas = ASTILBA d.o.o. priporočena delavnica za vzdrževanje vozil s strani renault kluba.
pomoč, informacije na 040-171-052
Če se ti težava zdi nerešljiva pokliči nas = ASTILBA d.o.o. priporočena delavnica za vzdrževanje vozil s strani renault kluba.
pomoč, informacije na 040-171-052
Problem se pojavi nad 120 km/h oz. nad 3500 obratov.
Enkrat mi je serviser rekel, da naj bi se kompresor samodejno izklopil pri močnem pospeševanju(gas do poda) zaradi potreb motorja po izrazitejši moči.
Ampak čudno se mi zdi da na AC voziš s 3500 obrati po možnosti v VI. prestavi.
Nebi te rad srečal??
Lp
Ampak čudno se mi zdi da na AC voziš s 3500 obrati po možnosti v VI. prestavi.
Nebi te rad srečal??
Lp
Lep pozdrav Marjan
Recimo ko se konstantno peljem npr. 120 km mi neha hladiti.Potem grem dol iz avtoceste pa spet začne 
Klima optimalno deluje med 2000 -3500 obratov. Vse kar je nad 3000 ne deluje ker ima lastno sklopko katera odklopi klimo od motorja, da je ne raznese od prevelikih obratov v delovanju.
GOOGLE zihr ve!!!!!!!!!! Zato se googlajmo.
http://rsslo.nagradne-igre.si/igra/2920 ... 3ce0d2daf8
Se pravi vsi švicajo na avtocesti.Ne verjamem.Dejansko se nad 120 km cisto izklopi
No vpraši me čez 1 mesec, k bom dal komplet engine bay pregledat.Večina agregata se bo podrla, pa bom mojstra vprašu kaj pa kako to deluje.Drgač tud men pr 120 neha hladit.
GOOGLE zihr ve!!!!!!!!!! Zato se googlajmo.
Super .Javi kaj si ugotovil prosim 
Si že kaj ugotovil?
Dve uri sem bral forume (hrvaške,srbske ,angleške) in ugotovil da ima to težavo full ljudi.Vendar ni na nobenem zaključka kako rešiti .Pa obstaja en forum ko so reševali-komentirali ta problem skoraj eno leto (13 strani postov)...
Zanimivo upam da se bo našel kak junak ki ima kakšno konkretno idejo ali izkušnjo kako rešiti ta problem
Zanimivo upam da se bo našel kak junak ki ima kakšno konkretno idejo ali izkušnjo kako rešiti ta problem
Poskusi zadeve nastavit na ročno. Sicer sedaj res več niso prave temperature, bo pa sončno spet kmalu.
Skratka poskusi nastavit na ročno, klimo na on, temperaturo v kabini na minimum, ventilator na polovico in testiraj.
Skratka poskusi nastavit na ročno, klimo na on, temperaturo v kabini na minimum, ventilator na polovico in testiraj.
LP, Samojed
Nimam nikdar na avtomatiko.
Imam nastavljeno na minimum ,ventilator na polovico.Peljem se proti avtocesti cc 90 km/h okoli 2300 obratov.
Zapeljem na avtocesto in točno na 2500 obratov slišim klik in neha hladiti.
Zapeljem dol iz avtoceste in nekje pri 2000 obratov nazaj vklopi .
Sem že mal ()&/$%&#$
Imam nastavljeno na minimum ,ventilator na polovico.Peljem se proti avtocesti cc 90 km/h okoli 2300 obratov.
Zapeljem na avtocesto in točno na 2500 obratov slišim klik in neha hladiti.
Zapeljem dol iz avtoceste in nekje pri 2000 obratov nazaj vklopi .
Sem že mal ()&/$%&#$
Meni normalno hladi ph1 in ph2 nad 3500 obratov.miko 55 napisal/-a:Klima optimalno deluje med 2000 -3500 obratov. Vse kar je nad 3000 ne deluje ker ima lastno sklopko katera odklopi klimo od motorja, da je ne raznese od prevelikih obratov v delovanju.

Najbolje da pelješ nekam na tester. Po mojem se da nastavljat obrate kdaj dela in kdaj ne in verjetno je kdo kaj zašuštral pa je hudič tukaj.
LP, Samojed