Navi Scenic III
Navi Scenic III
Ojla...Ima kso kašno idejo kako rešit namestitev Garmina v Grand Scenicu? Namreč prišel sem na idejo, da bi modificiral armaturko... Zamenjal bi osrednji del, ki ga imam brez navija, za takšnega ki ima originalno vgrajen navi ... s tem, das bi jaz vgradil Garmina...
Kaj mislite o vsem skupaj?
lp
lp
BMW 323i (1983)
Grand Scenic 1,4TCE LPG (2010)
Re: Navi Scenic III
če misliš vgradit garmina nebi smelo biti problem. potrebuješ samo znanje z obdelavo volnenih vlaken, usnja. misliš izrezat luknjo mal priredit armaturo in vanjo vstavit nuvija?Nejko napisal/-a:Ojla...Ima kso kašno idejo kako rešit namestitev Garmina v Grand Scenicu? Namreč prišel sem na idejo, da bi modificiral armaturko... Zamenjal bi osrednji del, ki ga imam brez navija, za takšnega ki ima originalno vgrajen navi ... s tem, das bi jaz vgradil Garmina...
lp
osebno pa mal dvomim o le-tem izgledu
Polnjenje klime že od 30€!!!!!!!!!
Če se ti težava zdi nerešljiva pokliči nas = ASTILBA d.o.o. priporočena delavnica za vzdrževanje vozil s strani renault kluba.
pomoč, informacije na 040-171-052
Če se ti težava zdi nerešljiva pokliči nas = ASTILBA d.o.o. priporočena delavnica za vzdrževanje vozil s strani renault kluba.
pomoč, informacije na 040-171-052
Malo čudno sem napisalll
imam tako armatrko...

in bi orednji del naročil na Renault za takšno...

Tam kjer je original navi, bi pa jst Garmina not porinu...pa se ne bi veliko s poliestrom igral...
imam tako armatrko...

in bi orednji del naročil na Renault za takšno...

Tam kjer je original navi, bi pa jst Garmina not porinu...pa se ne bi veliko s poliestrom igral...
BMW 323i (1983)
Pa si pomeril velikost zaslona/luknje pri original navigaciji? Garmina imaš le v dveh dimenzijah zaslona. Kako bi pa rešil napajanje in prižiganje? Garmin se prižiga pri strani, to zna bit problem...

Drejchi napisal/-a:Pa si pomeril velikost zaslona/luknje pri original navigaciji? Garmina imaš le v dveh dimenzijah zaslona. Kako bi pa rešil napajanje in prižiganje? Garmin se prižiga pri strani, to zna bit problem...
V bistvu nisem..., to je bil eden od prebliskov in sedaj bi rad čim več idej in pa nasvetov. Prižiganje bi rešil tako, da bi bil ves čas prižgan preko napajanja.
BMW 323i (1983)
Ja, a potem ga moraš manualno prižgati in ugašati in če pozabiš, bo naslednjič prazen 
Jaz sem dal notri Galaxy Note, ker ima boljši zaslon, lažje se dobi karte in večja je izbira, ker je telefon ima možnost spanja zaslona, ko ni na napajanju in nespanja, ko je, je skoraj neskončno prilagodljiv (Android + Google Play...).

Jaz sem dal notri Galaxy Note, ker ima boljši zaslon, lažje se dobi karte in večja je izbira, ker je telefon ima možnost spanja zaslona, ko ni na napajanju in nespanja, ko je, je skoraj neskončno prilagodljiv (Android + Google Play...).

Vlečem temo iz naftalina...navija še vedno nisem zmontiral...Garmin mi še vedno krasi šipo...
Mislite bi setale zadeva dala zmontirat v Grand Sscenica in kaj bi še vse potreboval zraven.
http://www.ebay.co.uk/itm/Renault-Megan ... 35c484398b
lp
J
Mislite bi setale zadeva dala zmontirat v Grand Sscenica in kaj bi še vse potreboval zraven.
http://www.ebay.co.uk/itm/Renault-Megan ... 35c484398b
lp
J
BMW 323i (1983)
- bostjan.ambrozic
- Kraj: Gorenjska
To je navi za Megana3 original, mislim da bi bilo bolje, če bi dobil original za Scenica, bi imel najmanj dela.
Renault Laguna II, 1.6 16V, 109KM
Jap...se strinjam, vendar jih enostavno ni...
BMW 323i (1983)
Manjka ti GPS antena. Če hočeš original, moraš še inštalacijo potegnit za anteno do strehe...Nejko napisal/-a:Jap...se strinjam, vendar jih enostavno ni...
Skromnost je lepa čednost. Pozabite jo. Čimprej.
Aha...hvala na to sem pa pozabil...torej v tem kompletu fali inštalacija in antena....odveč je pa radio in klima komande...robertp napisal/-a:Manjka ti GPS antena. Če hočeš original, moraš še inštalacijo potegnit za anteno do strehe...Nejko napisal/-a:Jap...se strinjam, vendar jih enostavno ni...
BMW 323i (1983)