Mam par vprašanj:
1. Sprožilo mi je airbage na sedežih, zvedel sem, da moram sedaj zamenjati računalink za airbage. Predvidevam pa, da moram tudi senzorja (nevem koliko jih je, oz. ali je za sprednje in bočne ločen)?
2. Pod desnim prednjim blatnikom je plastična zadeva, ki mi izgleda kot en filter... mi lahko kdo pove kaj je to? Mi je pa počil in trenutno sem z duct tape zalepil luknjo (samo začasno), se je dobro tako voziti, ali raje takoj menjam za celega?
3. Glede na to, da mi je sprožilo airbage na sedežih, je mogoče da mi sedaj dokler ne menjam računalnika sproži še sprednja dva? (Spredaj je avto čisto cel in ni bilo udarca). Ker bi rad najprej zunaj poštimal in potem še notraj, pa da mi ravno nebi kaj vrglo v obraz med vožnjo do kleparja
4. Zategnilo mi je tudi pasove, pa me zanima če lahko zadnje kako odšponam, ker mi stiskajo na zadnjo klop (namen imam s časom zamenjati tudi zategovalce). Glede na to, da mi je zadaj zategnilo pasove, bo treba menjati komplet pasove ali so tudi tam samo zategovalci?
Hvala za odgovore, še posebej pa hvala tistim, ki ste mi do sedaj priskočili na pomoč.
LP