VelikiGoban napisal/-a:Laguna II letnika 2006 je bila opremljana s CNI2 ali CNC, od katerih ima CNC bluetooth in DVD enoto, CNI2 pa CD in je brez bluetooth.
Potem imam CNC navigacijo.
Mi morda zna kdo povedat če je možna nastavitev o kateri sem spraševal nekaj postov nazaj?
Ima morda že kdo verzijo 31.2 ?
Kakšna je sploh fora označevanja verzij 31.1, 31.2,...zakaj ne naprimer 31, 32, 33,...kaj pomeni prva številka in kaj številka za piko?
Kot običajno pomeni povečanje cele številke veliko spremembno, povečanje "decimalke" pa manjšo spremembo. Zato je tako označevanje smiselno.
Cele številke se v zadnjih letih menjajo 1x letno. Če je bilo daleč nazaj kako drugače pa ne vem. Med posameznimi letnimi izdajami kartografij so kar bistvene spremembe, seveda odvisno od sprememb cestne mreže (in ažurnosti posodobitev kartografije) na določenem območju. Bojda je DVD V32 že v prodaji, a je še nisem nikjer zasledil, pa tudi na Renault navigacija strani je bila pred dnevi še stara.
Kar pa se tiče V31.1 vs V31.2 razlike v kartografiji ni. Se mi pa nekje po spominu valja, da je razlika le v opozorilih za radarje.
evo pero dobiš.
če rabi še kdo nej piše pm.
drugače pa je cena 1x pjača
l.p.
Polnjenje klime že od 30€!!!!!!!!!
Če se ti težava zdi nerešljiva pokliči nas = ASTILBA d.o.o. priporočena delavnica za vzdrževanje vozil s strani renault kluba.
pomoč, informacije na 040-171-052
jst še nism najdu. edina opcija je, da se registriraš na stran, plačaš članerino, in potem dobiš rapidshare link
Polnjenje klime že od 30€!!!!!!!!!
Če se ti težava zdi nerešljiva pokliči nas = ASTILBA d.o.o. priporočena delavnica za vzdrževanje vozil s strani renault kluba.
pomoč, informacije na 040-171-052