Kateri diski in zavorne ploščice
-
bostavraber
- Kraj: Radlje ob Dravi
Kateri diski in zavorne ploščice
zdravo,
zanima me katere diske in ploščice naj dam spredaj gor na Scenica II 2004 88kW. Kje se jih da dobit po normalni ceni, ker ni nobene potrebe da so prva klasa.
V glavnem nekaj za normalno vožnjo.
Hvala
Boštjan
zanima me katere diske in ploščice naj dam spredaj gor na Scenica II 2004 88kW. Kje se jih da dobit po normalni ceni, ker ni nobene potrebe da so prva klasa.
V glavnem nekaj za normalno vožnjo.
Hvala
Boštjan
Re: Kateri diski in zavorne ploščice
Si vprašal na servisu? Za to pa imam izkušnje da so po normalnih cenah zadeve... Včasih celo ugodneje kot specializirane trgovine...
Skromnost je lepa čednost. Pozabite jo. Čimprej.
Poizkusi na
http://www.poceniavtodeli.si/extra1.php" onclick="window.open(this.href);return false;
lp marjan
http://www.poceniavtodeli.si/extra1.php" onclick="window.open(this.href);return false;
lp marjan
Lep pozdrav Marjan
- domzikales
- Kraj: Velenje
Če te zanima lahko jaz vprašam kolega, ki meni rihta diske in ploščice. Lahko TRW diske in ploščice, Ate -II-, Bosch -II-, QH -II-, Ferodo -II- . Ti samo povej koliko daš maximum za oboje skupaj in ti lahko povem, kateri komplet je za tebe.
Kar te ne uniči, te okrepi!
trw so super. ne tresejo že po 5k prevoženih kilometrovdomzikales napisal/-a:Če te zanima lahko jaz vprašam kolega, ki meni rihta diske in ploščice. Lahko TRW diske in ploščice, Ate -II-, Bosch -II-, QH -II-, Ferodo -II- . Ti samo povej koliko daš maximum za oboje skupaj in ti lahko povem, kateri komplet je za tebe.
l.p.
Polnjenje klime že od 30€!!!!!!!!!
Če se ti težava zdi nerešljiva pokliči nas = ASTILBA d.o.o. priporočena delavnica za vzdrževanje vozil s strani renault kluba.
pomoč, informacije na 040-171-052
Če se ti težava zdi nerešljiva pokliči nas = ASTILBA d.o.o. priporočena delavnica za vzdrževanje vozil s strani renault kluba.
pomoč, informacije na 040-171-052
Sam sem v postopku menjave zadnjih diskov in ploščic in sem se odločil za ATE. Zadeva ni nič kaj pretirano dražja od ostale robe (če izuzamemo kitajce), kvaliteta pa je odlična. Sicer pa za neko normalno vožnjo niti ne potrebuješ top robe in je dovolj nekaj srednjega. Samo izogibaj se kitajcev...
Renault Megane II 1.6 16v - nič več
Renault Megane grandtour III 1.5 dci GT line
Renault Megane grandtour III 1.5 dci GT line
- domzikales
Jaz imam na svojem avtu kombinacijo Ate diskov in ploščic in morem rečt oz. potrkat, da nič ne poka, trese, cvili in podobno. Super kombinacija pa še pretirano dražje ni od ostalih proizvajalcev. Za kitajsko robo pa itaq, tako kot si rekelGHost14 napisal/-a:Sam sem v postopku menjave zadnjih diskov in ploščic in sem se odločil za ATE. Zadeva ni nič kaj pretirano dražja od ostale robe (če izuzamemo kitajce), kvaliteta pa je odlična. Sicer pa za neko normalno vožnjo niti ne potrebuješ top robe in je dovolj nekaj srednjega. Samo izogibaj se kitajcev...
- domzikales
Jaz sem mojemu sestriču zrihtal set ATE za zadnji del in je izredno zadovoljen.GHost14 napisal/-a:Sam sem v postopku menjave zadnjih diskov in ploščic in sem se odločil za ATE. Zadeva ni nič kaj pretirano dražja od ostale robe (če izuzamemo kitajce), kvaliteta pa je odlična. Sicer pa za neko normalno vožnjo niti ne potrebuješ top robe in je dovolj nekaj srednjega. Samo izogibaj se kitajcev...
kako se obnesejo kaj Bosch diski in ploščice?
lp
lp
- domzikales
Nekateri pravijo, da tako kot original nekateri pa pravijo da je ta kombinacija zanič. Nekdo je reku, da so mu začeli pokat in cvilit po malo prevoženih kilometrih. Sam še nisem meu tega kompleta. Daš par evrov zraven pa kupiš ATE diske in ATE ploščice in si lahko brez skrbiR5 napisal/-a:kako se obnesejo kaj Bosch diski in ploščice?
lp
Kolega ima tako kombinacijo,sedaj pa prodaja avto pa nameravava zamenjat pa doplačal bi mu še 30€ ima pa prevoženih majn kot 3000.moji so pa še original le ploščice so bile enkrat zamenjane pa imajo 133000.Pravi da za enkrat so vredu.Sprašujem pa zato ker neve kako se obnese na daljše obdobje,če se tako kot original potem je za ta dnar ok.