Clio 1.2 16v, letnik 02 ne vžgepredhodno je pa izgubljal moč
Re: Clio 1.2 16v, letnik 02 ne vžgepredhodno je pa izgubljal
Tester bo rešo problem! Lahko je pa kakšna lambda sonda!
To ni nujno. Drugač pa tu je lahko vzrokov več. Verjetno bo res najbolj priklop na tester.cliofanne napisal/-a:Sm pozabu dodat, da tik predn je avto zacel delat probleme, sm opravil tehnični pregled in kokr sm zasledil po forumu bi, če bi bla lambda sonda, mi že na tehničnem javili, da z avtom ni vse uredu, al se motim.
ŠIK Vulkanizerstvo, vgradnja avtoplina, protikorozijska zaščita, AVTOVLEKA 24H
Megane Coupe 1.4 16V l.99 ph-2 LPG
BMW E39 530i LPG
BMW E39 530i LPG
Zdravo
Tudi jaz imam podoben problem. Avto je 2001 letnik. Ko prižgem avto obrati padejo na okoli 500-700, tako da skoraj ugasne, potem pa gredo na okoli 1000-1200 in tam ostanejo, dokler se avto ne segreje. Mogoče slabe svečke ali kaj podobnega? Špula je bila zamenjana 3 mesece nazaj. To se zgodi samo takrat ko avto nekaj časa stoji (par ur ali čez noč)
LP
Tudi jaz imam podoben problem. Avto je 2001 letnik. Ko prižgem avto obrati padejo na okoli 500-700, tako da skoraj ugasne, potem pa gredo na okoli 1000-1200 in tam ostanejo, dokler se avto ne segreje. Mogoče slabe svečke ali kaj podobnega? Špula je bila zamenjana 3 mesece nazaj. To se zgodi samo takrat ko avto nekaj časa stoji (par ur ali čez noč)
LP
Hmm, lahko je šla še katera tuljava... Če imaš 16V potem imaš 4.
ŠIK Vulkanizerstvo, vgradnja avtoplina, protikorozijska zaščita, AVTOVLEKA 24H
BMW E39 530i LPG
BMW E39 530i LPG
Men po kakšni minuti obrati padejo na okoli 550 in tam ostanejo. Še enkrat preverit razdelilec, da kje na kteri svečki ne prebija bi js reku in obvezno tester. Če boš kje blizu celja lahko tut js pogledam - ga mam.
Hvala za odgovore. Naslednji teden mi bo nekdo stestiral, pa ko ogotovimo kaj je narobe, sporočim tukaj
Torej...
Spucan ventil na fergazarju. Tester ne pokaže nobene napake... Senzorji so vredu. Dodal aditiv za čiščenje šob za vbrizg goriva. Delal kak teden, sedaj pa spet isto. Prvi vžig tarokira. Ko se ustali ugasnem in še enkrat prižgem brez problema. Se pa malo čuti da pospeševanje ni gladko.
Mogoče res tuljava. Najbolj me mori, ker se ne ve kaj je narobe. S tem pa stroški samo rastejo. Tuljava je pa okol 70€... No sicer do sedaj nisem plačal veliko, samo vsak € se pozna.
Je pa semo ena tuljava in ne štiri. Taka:

Spucan ventil na fergazarju. Tester ne pokaže nobene napake... Senzorji so vredu. Dodal aditiv za čiščenje šob za vbrizg goriva. Delal kak teden, sedaj pa spet isto. Prvi vžig tarokira. Ko se ustali ugasnem in še enkrat prižgem brez problema. Se pa malo čuti da pospeševanje ni gladko.
Mogoče res tuljava. Najbolj me mori, ker se ne ve kaj je narobe. S tem pa stroški samo rastejo. Tuljava je pa okol 70€... No sicer do sedaj nisem plačal veliko, samo vsak € se pozna.
Je pa semo ena tuljava in ne štiri. Taka: