clio 1.8 16v l.92- obnova
Re: clio 1.8 16v l.92- obnova
hvala za nasvet, drugače pa pri obnovi nimam namena šparat.. ker mislim avto imeti dolgo
za dokomentacijo imaš pa že pm
heh Lp!
feltne sem dal spolirat na stružnico in zdaj so rez kot ogledalo hehe
drugače pa vsak dan po malo in temeljito perem dele motorja z nafto, medeninasto krtačo ter nekaj čopiči...
slike še pridejo:)
drugače pa vsak dan po malo in temeljito perem dele motorja z nafto, medeninasto krtačo ter nekaj čopiči...
slike še pridejo:)
še nakaj slikc kot se obljubil:)

spolirana platišča... ušečno

sesalni kolektror pred čiščenjem:)

po čiščenju
heh
in pa karter:)

prisušena oz prižgana umazanija je kar trdovratna zadevca
Lp!

spolirana platišča... ušečno

sesalni kolektror pred čiščenjem:)

po čiščenju
in pa karter:)

prisušena oz prižgana umazanija je kar trdovratna zadevca
Lp!
svaka čast,res kapo dol.
felne sekajo, kere dimenzije gum maš gor 185 55 15?
am 195/50/15... gor pridejo še distančniki 12 mm spredi in zadi... jih mam že prštimane
hehe komi čakam da tole enkrat zalaufa tko kt se gre... upam da bo že letos proti koncu poletja upam
da nebom čakal na drugo pomlad...
hvala ..držim pesti da ga čimprej postaviš na cesto pa da se ti nariše nasmešek na obrazu 
danes sem peljal na obdelavo glavo, glavno gred, ventile itd... možakar pravi da je motor glede na koliko kilometrov ma kot nov
hehe:P drugače pa isto glavno gred ima 5 ka 1.9 diesel itd...
Lp!
Lp!
zanima me koliko je originalni premer izpušne cevi? fi 50?
19ka 16V ima fi50 v originalu, tako da sem 95% da ima clio isto. 
Če je ravno, ni zabavno.
Ja tam ene 52mm je zunanji premer, samo ni nič narobe če daš 55mm ali celo 60mm, če delaš vse na novo.
Kar izgubim na ravnini, nadomestim v ovinku 
Na moji 19ki, gre komplet od kolektorja do zadnjega lonca gor 55mm. Če delaš na novo, tako kot ti je kmetek že rekel - 55mm komot narediš, da še malo zadiha. 
Če je ravno, ni zabavno.
- gagi'd hype
- Kraj: od sevnice do Ljubljane
Ooo, tole pa že kar napreduje... Dej mi povej, koliko te je oz. bo prišla obdelava glave in odmičnih. Če maš mogoče kakšno slikco kako so spraskane? Moja je bla na dveh delih kar lepo popraskana, in smo potem raje ene lepe od robija vzel, čeprav moje imajo malce več dviga...
Zanima me predvsem kolk je "zdravo" na novo obdelvat odmične? Ker če ni panike, pa ni predrago, bi js svoje še zrihtal, za lepše čase
Drugače pa kar dokumentiraj naprej, komaj čakam da bo še en lep ventilar na cesti
Zanima me predvsem kolk je "zdravo" na novo obdelvat odmične? Ker če ni panike, pa ni predrago, bi js svoje še zrihtal, za lepše čase
Drugače pa kar dokumentiraj naprej, komaj čakam da bo še en lep ventilar na cesti
Gagi, za lepše čase raje spremljaj oglase na http://www.clio16valver.co.uk" onclick="window.open(this.href);return false; in http://www.williamsclio.co.uk" onclick="window.open(this.href);return false;, pa kupi ene "taprave" odmične, ker prebrušene že imaš in vidiš na čem si bil 
Kar izgubim na ravnini, nadomestim v ovinku 
- gagi'd hype
- Kraj: od sevnice do Ljubljane
Dobr... Vseeno mislim, da bi z mapiranjem lahko tut rešli stvar...