Zaupanja vredni mehankarji imajo čakalno vrsto, h naključnemu vaškemu mesarju pa ne peljem.
Avantime 3.0 V6 Privilege
Re: Avantime 3.0 V6 Privilege
Ma nemoj? A res? 
Zaupanja vredni mehankarji imajo čakalno vrsto, h naključnemu vaškemu mesarju pa ne peljem.

Dej me poklič v četrtek, mogoče celo najdem čas v petek da to zrihtava
http://www.enigma-motorsport.si" onclick="window.open(this.href);return false;Re: Avantime 3.0 V6 Privilege
Dancing BANANA saves the day
oz. weekend!
Clio II ph2 1.2 16V Billabong - sold
Clio II ph2 RS 172 - sold
Clio III ph1 RS 197 F1 Team - sold
Clio II ph2 RS 182 - sold
Clio IV ph2 RS Trophy - sold
Seat Leon Cupra ST 300 4drive - family car
Mitsubishi Lancer EVO VIII MR - weekend car
Clio II ph2 RS 172 - sold
Clio III ph1 RS 197 F1 Team - sold
Clio II ph2 RS 182 - sold
Clio IV ph2 RS Trophy - sold
Seat Leon Cupra ST 300 4drive - family car
Mitsubishi Lancer EVO VIII MR - weekend car
epic win bi lahko rekl 
1. Megane 1.6 16v classic l.1999 / 2. Clio RS l.2000 //3. Mégane Grandtour GTline 1.2TCe /// 4. Mégane Grandtour GTline 1.6dCi
To bom lahko v petek rekel, upam... 
Eto ga, obnovljen amortizer! Upam, da bo kul.

Podatki:
MATRA 6025401158/A
D66 AV
MADE IN SPAIN
MONROE
Eto ga, obnovljen amortizer! Upam, da bo kul.

Podatki:
MATRA 6025401158/A
D66 AV
MADE IN SPAIN
MONROE

kje pa za koliko si ga obnovil??
Je tako vroče, da sem mi sploh ne ljubi pisati in glede na pustinjo tule, pravtako ostalim 
Pa naj kljub temu napišem, da smo potem zrihtali podvozje, vozi se mnogo bolje.

Da pa mu ne bi bilo prevroče ob tem vročinskem valu, sem ga do vikenda, skril po zemljo

Pa naj kljub temu napišem, da smo potem zrihtali podvozje, vozi se mnogo bolje.

Da pa mu ne bi bilo prevroče ob tem vročinskem valu, sem ga do vikenda, skril po zemljo

Pred časom si menjal blažilnike .
Ker je tudi na mojem Espace-ju čas za to , me zanima če lahko poveš kaj več .
- kakšni so
- kje se najbolj ugodno dobijo
- .....
Hvala
Ker je tudi na mojem Espace-ju čas za to , me zanima če lahko poveš kaj več .
- kakšni so
- kje se najbolj ugodno dobijo
- .....
Hvala
Sicer glede blažilcev že vse piše, pa naj ponovim...
Se mi je zdelo, da so originalni slabi, pa sem kupil nove Koni nastavljive. Bilo je odlično
Leto dni kasneje, sem za nek drug avto pravtako kupil Koni-e, pa je bilo tam še bolje in sem želel še na mojem pogledati, če se da kaj bolj optimalno nastaviti, pa smo ugotovili, da je očitno en Koni zjeban
Sem ga reklamiral, bojda so še vedno reklamacijo pozitivno rešili, le trajati utegne... Dokler se to ne reši, sem stare, originalne nesel k Amortizerju v Dol pri Ljubljani na obnovo in je zaenkrat kul 
Sedaj pa na novo kurjenje denarja, sem ga ta teden kar nekaj
Najprej smo zmontirali tale kupček rostfreija na avto...

Zamenjal je neko pocarijo, ki je bila dana gor na horuk, zgolj v želji po tišjem avtomobilu. Hec je, da je sedaj avto še tišji, kar je načeloma kul, bi pa moral biti bistveno bolj odprt in imeti posledično več konjičev oz. naj bi se bolj približal tovarniški številki. Bomo enkrat ob priliki probali, če ne prej pa naslednje leto

Potem, sem se odpeljal na dolenjsko zaščititi Avijevo novo lepo kožo, katera pa je kljub skrbi že občutila vso surovost kamenčkov

Takole... za ta mesec naj bo dovolj
Se mi je zdelo, da so originalni slabi, pa sem kupil nove Koni nastavljive. Bilo je odlično
Sedaj pa na novo kurjenje denarja, sem ga ta teden kar nekaj
Najprej smo zmontirali tale kupček rostfreija na avto...

Zamenjal je neko pocarijo, ki je bila dana gor na horuk, zgolj v želji po tišjem avtomobilu. Hec je, da je sedaj avto še tišji, kar je načeloma kul, bi pa moral biti bistveno bolj odprt in imeti posledično več konjičev oz. naj bi se bolj približal tovarniški številki. Bomo enkrat ob priliki probali, če ne prej pa naslednje leto

Potem, sem se odpeljal na dolenjsko zaščititi Avijevo novo lepo kožo, katera pa je kljub skrbi že občutila vso surovost kamenčkov

Takole... za ta mesec naj bo dovolj

K ga je glih konc aneDrejchi napisal/-a:Takole... za ta mesec naj bo dovolj
The best place to watch a race is in the rear view mirror.
Koliko te je prišlo foliranje v prozorno folijo ?
Cena? Polepljen imam odbijač in havbo, prišlo je 450€ pa drobiž. Vsekakor, tole ni več tako poceni, kot je nekoč bilo, a z razlogom. Nekaj "umetnin" izpod rok konkurence me je prepričalo, da se, kot vedno, kvaliteta plača in izplača. 

Zdej je pa že nov, a ne?skopusnik napisal/-a:K ga je glih konc aneDrejchi napisal/-a:Takole... za ta mesec naj bo dovolj
In ker je res nov mesec, imam jaz nove kose...
Pač, tisto kar sem naročil prejšnji mesec, sem prevzel danes in že naročil nove stvari za naslednji mesec, da ne bo dolgčas

Pozornost pri tej slikci naj bo namenjena datumom proizvodnje. Ena vrečka s čepi je bojda stara le nekaj dni in gor je nalepka Matra MS. A to sam za mene nove kose štancajo?

iii...
Pa, ko smo že pri novih in original kosih... sem že pisal o rariteti in zlatarski ceni radia in CD izmenjevalca, ne? No, danes sem videl, da so kataloški številki za za ta dva kosa spremenili in tudi postavili nove cene. Eno (ne)nagradno vprašanje, kolikšna je nova cena radia in CD changerja? No, kaj mislite? Bom počakal, če bo kdo želel ugibati