Clio RS 172 Monaco Blue on pro-kit
Re: Clio RS 172 Monaco Blue on pro-kit
pomoje to kr redno menjajo. itak niso blesavi, da bi po takšnih slabih izkušnjah še vedno predolgo uporabljali ene in iste matlice
čene pa preštej rause, pa če bo kak več zahtevaj štrihanje XD zmaga
Težko je pešca s ščetko sčistiti s cestišča
ni sramota biti zadnji v koloni, je pa, če si prvi
ni sramota biti zadnji v koloni, je pa, če si prvi
tole je najbolša avtopralnica daleč naokoli.
laku prijazne krtače, če pa kaj naredi ti ga na koncu itak "spolirajo" krtače iz vileda krpic, ter še nek zmazek ti našprica zraven.. kao neka fina polirpasta..
laku prijazne krtače, če pa kaj naredi ti ga na koncu itak "spolirajo" krtače iz vileda krpic, ter še nek zmazek ti našprica zraven.. kao neka fina polirpasta..
vel satis 2.2dci privilege fahrer----hvalabogu nič več 
in kje je ta pralnica?
Mene tudi to zanima 
fantje brez zamere samo krtače so krtače, ni takih k nespraskajo laka
seveda pa nardijo take rise k jih ni treba barvat ampak se da samo spolerat tko da nisi tapravih iskal. na soncu ga poglej kok mas crtic gor 
Lp
Lp
Verjetno je tole na Cikavi v NM, zraven Cubusa?
The best place to watch a race is in the rear view mirror.
Avtopralnica Cikava je to, ja. Tle že perem avte 4i leta pa še 10 jih bom, če bo laufala pralnica 
.::Fiat-crap:: Nissan-cool:: Renault-renault:: VW-boring:: Renault-again:: Renault sport-sporty:: BMW-mmmmm::.
Koliko pa stane pranje?
7,50€ je pranje.
.::Fiat-crap:: Nissan-cool:: Renault-renault:: VW-boring:: Renault-again:: Renault sport-sporty:: BMW-mmmmm::.
Neki me zanima, ko das kontakt ti nekje v motornem prostoru zacne delat "bzzzzzzzz" men se zdi da je to al ena loputa al nevem tocno kaj. no uglavnem a teb to potem neha al se sliš dokler ne ugasnes kontakta ali pac prizges avta sam pol se itak neda tega vec slisat ker je avto glasnejsi
lp
lp
Mislim da se to sliši bencinsko pumpo, ki je pod zadnjim sedežem na desni strani.
Lahko je pa tud loputa pri pečki za gretje, ki odpira/zapira mrzel/topel zrak. Če ti pa fuul na glas dela ti bo v kratkem zobnik pobralo, kot je meni. Zakomplicirano za zrihtat fuuul.
Ena random fotka z včerajšnjega potepanja po Gorenjski.

ja na hitr se res tko zdi heheh, pumpa se tut slis uzadi neki, potem tisti zobnik je ze poču za loputo za mrzu/topel zrak takoj k sm se dam vozu z avtombam88 napisal/-a:sm skor mislu da si mel jahto zapeto za kliota
lp
bam88 napisal/-a:sm skor mislu da si mel jahto zapeto za kliota