sem mislu dat neki custom delat pa mi je reku stric, da stane 150€ pol sm pa sam reku prnes mi GO pa KP da zberem neki
je reku pol, da sem dobr zbral. se bom vedno na morje spomnu, ko pogledam tablco
.::Fiat-crap:: Nissan-cool:: Renault-renault:: VW-boring:: Renault-again:: Renault sport-sporty:: BMW-mmmmm::.
Če ti povem po pravic sploh ne vem kolk so ble tablice vse možne imajo na izbiro(po mestih) po številkah pa ene dve različne. KP so ble še ZN 367. Pa sem kr te vzel. Jst sem tud mel tastare gor. Zato razlog, da sem jih menjal.
.::Fiat-crap:: Nissan-cool:: Renault-renault:: VW-boring:: Renault-again:: Renault sport-sporty:: BMW-mmmmm::.
Že eno leto ga tle perem in tud ene praske ni gor itak se pa uglavnem perejo tuki avti višjega ranga... če je za njih dobr bo tud za mojga 11let starga RS-a kul
Nos napisal/-a:Že eno leto ga tle perem in tud ene praske ni gor itak se pa uglavnem perejo tuki avti višjega ranga... če je za njih dobr bo tud za mojga 11let starga RS-a kul