kako do motorčka oz. mehanizma za zaklepanje tanka
kako do motorčka oz. mehanizma za zaklepanje tanka
Pozdravljeni!
Opazil sem, da včasih, ko zaklenem avto ostanejo vratca na tanku odklenjena. Prosil bi, če mi zna kdo povedati, kako priti do motorčka, ki zaklepa vratca in kako ga odmontirati.
Avto je Scenic II, letnik 2004, takratek, bencinar.
Hvala
Opazil sem, da včasih, ko zaklenem avto ostanejo vratca na tanku odklenjena. Prosil bi, če mi zna kdo povedati, kako priti do motorčka, ki zaklepa vratca in kako ga odmontirati.
Avto je Scenic II, letnik 2004, takratek, bencinar.
Hvala
Re: kako do motorčka oz. mehanizma za zaklepanje tanka
Pri mojem Meganu (2004) mislim da lahko do njega pridem nad desno zadnjo gumo. Kolo dol za lažji dostop. Nisem ga pa še nikoli dol dajal, tako da s samim postopkom nisem seznanjen 
Renault Megane II 1.5 dCi, ph. 1 (2004)
Hmm, bom pogledal.
Hvala.
Hvala.
Kaj pa pri laguni 05 karavan? Se sploh ne zaklepa...

slovenc. Zadnje kolo dol, pol pa malo jeba*ja, treba notranjo oblogo snet oziroma odstranit en 13 ključ pa akcija, jaz sem ga snel že ene 2 mesca nazaj pa nikjer ne dobim kaj uporabnega razen novo, ki pa niti vprasal nisem kolko je
Laguna II 2.2dCi INITIALE PARIS
Resnu treba za to biciku dol snet? Mah na ebayu je en...sam 25f pa postnina. Verjetno pase od ph1 gor. Drugac bom kupu pokrovcek na kljuc pa bo mir... 5f in postnina

ja treba ker moraš na zunanji strani dat tudi ključ gor drugače se ti vse skup veselo vrti, razen če maš roko dojenčka da se stlačiš tam not 
Laguna II 2.2dCi INITIALE PARIS
Zal nimam...mam bolj krampaste in uvite od tipkovnice:) bo tamala notr roke rinla:D

Tudi sam sem mislil,da imam okvarjen motorček za zaklepanje rezervarja goriva.Vendar sem ugotovil,da se zaklepa z zamikom.Namreč imam prostoročno kartico,in kadar se vozilo samo zaklene,se rezervar zaklene šele čez nekaj minut.Če pa pritisnem gumb za zaklepanje na kartici se pa tudi rezervar zaklene takoj.
Včasih vozim hit,včasih pa počas