živjo.
za "akustične" frike imam uprašanje.
na meganu cc je radijo nahal lovit postaje. antena je verjetno nekje precvikana(sumim da tam kjer se odpira prtljažnik). na radiju sem kontakte vse našprical pa nič bolje. lovi samo ene 2 postaji.
naslednji problem pa je z xcarlinkom. gre za to, da ko vstavim usb mi sicer vrže na npr cd 5, song 39, potem pa avtomatsko naprej na cd6, 99.
poizkusil sem odklopiti akumulator pa ni nič bolje.
kakšna ideja?
hvala in l.p.
problem z radijem v meganu cc
problem z radijem v meganu cc
Polnjenje klime že od 30€!!!!!!!!!
Če se ti težava zdi nerešljiva pokliči nas = ASTILBA d.o.o. priporočena delavnica za vzdrževanje vozil s strani renault kluba.
pomoč, informacije na 040-171-052
Če se ti težava zdi nerešljiva pokliči nas = ASTILBA d.o.o. priporočena delavnica za vzdrževanje vozil s strani renault kluba.
pomoč, informacije na 040-171-052
Re: problem z radijem v meganu cc
Očitno je res kabel nekje precvikan, najlaže bi ugotovil tako, da pomeri tako signalni del kabla kot tudi oklop kabla (faradejeva kletka, ki skrbi da signala ne motijo drugi dejavniki). Pri meni vem da se mi je kabel precvikal, sem ga popravil in lovi ko šus. Druga možna varianta pa je, da je skurilo ojačevalnik signala antene na radiu, kar pa je manj verjetno.
Kar pa se tiče xCarLinka pa poskusi zadevo sprobat z drugim USB ključkom da vidiš kje je problem, ali v ključku ali v modulu.
Lp
Kar pa se tiče xCarLinka pa poskusi zadevo sprobat z drugim USB ključkom da vidiš kje je problem, ali v ključku ali v modulu.
Lp
Spletna trgovina Orange Audio - avtoakustika, zvočniki, ojačevalci in še več