parkirišče

Homologacije, zakoni, predpisi
Odgovori
Uporabniški avatar
Speedie
Kraj: za ovinkom.

parkirišče

Odgovor Napisal/-a Speedie »

a mi kdo zna tole povedat.
AXa mi je en tamau dons ponoči oprasku s svojim fenom (skuter) in sicer mi je skor po celi dolžini odbijača barvo snel. priznam da ni veliko škode (dokler ne vidim ali je nosilec tut šu, sam to bomo še vidl). sosed ga je vidu, tk da pričo mam. pa to je en tamau iz sosednjega vhoda.
in zdej mene zanima kako kazen on lahko dobi če jst policijo pokličem?
ker če se ne bova zmenla glede barvanja (drug odbijač ne bo najdu v tej barvi nikoli), oziroma da bo plaču eno vsoto (ne bom ga odru sam vseen), bom pač policaje poklicu pa nej oni pol rihtajo. aja pa AXa nimam ne zavarovanga ne registriranega, je pa prijavljen pri upravni enoti da je na tem parkirišču (tk da mi tut redarji ne morejo težit glede tega).
Slika
"There is no plan B, only another plan A."
Ritchey Watanabe

Group B rally driver...the ballsiest creature alive!

Group B rally spectator.....the craziest creature alive!
Uporabniški avatar
GHost14

Re: parkirišče

Odgovor Napisal/-a GHost14 »

Tamali mora met sesauc registriran. Če je, je tudi zavarovan. Torej greš do njega in ti da kuponček. Če ni registriran, mirno kličeš policijo in naj oni rešujejo z njim.
Renault Megane II 1.6 16v - nič več
Renault Megane grandtour III 1.5 dci GT line
Uporabniški avatar
Edoedo

Odgovor Napisal/-a Edoedo »

Mislm da ti priča tuki nebo velik pomagala..
Ker lahko ma tud tamau svoje priče, da pa je takrt biu tm pa tm (šola, trogvina, pr babici... sej ni važn)
Treba pogledat njegov sesauc, če se kej vid na njemu ..tvoja barva al pa kej... al pa ga "stisnt v kot" da pove po resnici =)) Če pa je tamau maldoletn paa vrjetno z starši naprej se meniš

LP
Uporabniški avatar
Speedie
Kraj: za ovinkom.

Odgovor Napisal/-a Speedie »

no da še tule povem. tamalega sesalc sem poslikal in se je barva lepo vidla. je plunu 50 eur. najprej 40 pol pa po enmu tednu čakanja (zmenena par dni) je pa ko sm zagrozu z policijo pršu z še ostalimi 10imi euri.
da kr vnaprej povem, men dol visi za teh 10 eur. ampak dal sem mu cifro za primer da nima denarja da me pokliče in počakam. klicu me ni prek kolega ki je moj sosed me ni kontaktiral. pa sem njegovemu kolegu lepo povedal da do osmih zvečer ma cajt da se nariše pr men al pa policijo na vrata pa vrnem mu njegovih 40.
ga je isti dan mama prpelala in je dal 10 eur.
tko da hvala vama za pomoč sam se je porihtalo brez polcajev (nismo fani eni drugih) :)
Slika
"There is no plan B, only another plan A."
Ritchey Watanabe

Group B rally driver...the ballsiest creature alive!

Group B rally spectator.....the craziest creature alive!
Uporabniški avatar
iRenault
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a iRenault »

Lepo da ste zrihtali :)

Če pa koga zanima, je res kot omenjeno, priče ne bodo pomagale če ni dokazou.
So mene enkrat klicali iz policije da sem na parkirišču zadel en avto (dve priče, so mel mojo registrsko,...); sem mogu samo avto pripeljat na PP, da so ga pogledal - nobenih sledi nikjer, tko da sm sam izjavo jim dal in to je blo to.

Lp.
Renault Megane II 1.5 dCi, ph. 1 (2004)
Odgovori