Novi Clio IV - 2013
Re: Novi Clio IV - 2013
Kaj tole je RS..pol bo res v 5-vratni verziji

Uploaded with ImageShack.us
Na teh slikah od worldcarfans se mi je zadnje par slik gt oz. rs varjante tako fajn dopadlo, da nisem mogel vec cakati in sem malo pacal...bilo je sploh prvic da sem kaj takega delal v ps-ju razn menjave feltn in temnenja stekl, zato je ogromno napak.
Se kaj ve kater motor bo imel GT? Še vedno 130 konjski 1.6???
- Sport Driver
Morda pa bose z motorizacijo Clia RS zadovljni vsi
. Auto bild poroča,da se bo pod pokrovom vrtel 2litrski turbo motor z 210 KM.
če bo tako bojo teli clioti prave male rakete 
http://www.clio.renault.com/waiting_page/index.html" onclick="window.open(this.href);return false; 3. julija bo končno razkrit
- Sport Driver
Clio RS se je vozil na Goodwoodskem festivalu hitrosti(sicer zamaskiran).Nekaj slik:

No torej ,sedaj pa postane zanimivo

Če dobro pogledamo to sliko vidimo poleg klasične ročice še nekaj.Nekaj kar služi prestavljanju
.
Novi Clio IV RS BO IMEL AVTOMATSKI menjalnik

No torej ,sedaj pa postane zanimivo

Če dobro pogledamo to sliko vidimo poleg klasične ročice še nekaj.Nekaj kar služi prestavljanju
Novi Clio IV RS BO IMEL AVTOMATSKI menjalnik
Tole ma da šalta k formula, drgač bo polom
Se že ve, ali je 2.0 atmosferc ali kakšen turbak?
R.S. značko so pa kar direkt pod Renault znak porinli
R.S. značko so pa kar direkt pod Renault znak porinli
The best place to watch a race is in the rear view mirror.
- matejm1994
Pomoje bo to zelo lep avtomobil
Že ta novi Twingo je lep.
Pa mimogrede, če ga 3. julija predstavijo, kdaj bi ga lahko pričakovali v prodaji?
LP
Pa mimogrede, če ga 3. julija predstavijo, kdaj bi ga lahko pričakovali v prodaji?
LP
http://auto.blog.rs/blog/auto/top-secre ... -festivalu" onclick="window.open(this.href);return false;
južno od nas pravijo da bo 1.6 turbo z 210 konji.
Clio pride v prodajo v začetku naslednjega leta. Js mogoče prov vidm, da naj bi bla v sredini renojevga znaka na prtljažniku kamrca?
južno od nas pravijo da bo 1.6 turbo z 210 konji.
Clio pride v prodajo v začetku naslednjega leta. Js mogoče prov vidm, da naj bi bla v sredini renojevga znaka na prtljažniku kamrca?
- Sport Driver
V prodaji bo skoraj zagotovo pred koncem letošnjega leta,saj se serijska proizvodnja začne že julija.
Kar se pa znaka tiče pa tudi meni tisto izgleda kot kamera.Če je bo novi Clio šele 1. Renault s kamero, ne ?
Kar se pa znaka tiče pa tudi meni tisto izgleda kot kamera.Če je bo novi Clio šele 1. Renault s kamero, ne ?
- djordjevic
- Kraj: Slovenska Bistrica
Fantje, ne dam roke v ogenj, ampak tole bo spet prvi proper lep renault (ajde, izvzemši laguno kupe) po dolgem času. Če bodo ohranili zaenkrat sluteno smer (sploh po onih renderjih lagune z desir masko), bo to SU-PER. Samo naj se resno držijo onega build quality slogana (da ne bo spet fijaskov z 'usnjenimi' volani).
Indeed.
Ima pa 5 vrat?
Renault Laguna Grandtour Dynamique Lux 1,9 dCi + Renault Clio II Storia 1.2 16V + Renault 4 GTL Gordini to-be + EX Renault Clio 1 1.2 RT + EX Renault 19 1,4 TR Europa
Vsi z veseljem servisirani pri Astilbi!
- Sport Driver
Ja ,3 vratne verzije ne bo.Vsaj pod imenom Clio nedrhouse napisal/-a:Ima pa 5 vrat?

Sam mi še vedno ne štima: RS in 5 vrat
No, dejmo se presenetit 
Renault Laguna Grandtour Dynamique Lux 1,9 dCi + Renault Clio II Storia 1.2 16V + Renault 4 GTL Gordini to-be + EX Renault Clio 1 1.2 RT + EX Renault 19 1,4 TR Europa