PROSIM ZA POMOČ! Nov Clio TOTALNO mokra TLA v notranjosti!
PROSIM ZA POMOČ! Nov Clio TOTALNO mokra TLA v notranjosti!
Avta danes nisem uporabljal do par ur nazaj, ko sem šel nekaj iskat v avto. Dež je padal skoraj cel dan.. v avtu sedeži, vrata, prtljažnik suhi.. tla avta torej tepihi in obloga spužva vse kar je potleh spredaj in zadaj.. ter globlje pod sedeži.. totalno mokro.. prav prepojeno z vodo.. sedaj sem 2 uri čistil in cedil krpo.. ne vem kaj narediti.. avto je nov.. star dobro leto in v garanciji! Kaj naj naredim? Avto je bil na parkirišču pred blokom.. vse zaprto in zaklenjen. Skrbi me, da tolikšna voda v notranjosti vozila pusti posledice?
Re: PROSIM ZA POMOČ! Nov Clio TOTALNO mokra TLA v notranjost
Nekje ti zamaka, če je v garanciji pelji na servis pa naj oni ugotovijo kje voda teče notri, lahko da je kakšna tesnila preplozalo...
HTWC Dual VVT-i inside
武士道
武士道
ja bom peljal.. ampak tudi v primeru da odpravijo težavo.. a so kakšne posledice možne?.. vlaga itd.? omenil mi je, da je možnost tudi da ne krije garancija?..
Ko boš dobil avto nazaj s servisa (odvisno glede na to kaj bodo popravili) za prvo silo vsaj zadnje sedeže vzami ven, delno razdri prage jih podloži z deskami in pusti avto odprt da se sušijo tla (tepih + filc). Še boljše bi seveda bilo, če bi lahko odtranil še prednje sedeže in sredinsko konzolo da lahko res dobro dvigneš tepih na tleh za boljše sušenje.
Lp
Lp
Spletna trgovina Orange Audio - avtoakustika, zvočniki, ojačevalci in še večRe: PROSIM ZA POMOČ! Nov Clio TOTALNO mokra TLA v notranjost
naj povem da nisem tip.. ki bi razdiral avto..
se ne spoznam kaj preveč... niti ne vem če smem to počet?.. a ni to njihova naloga če je avto v garanciji?
Ja načeloma bi mogla bit, oni bojo napako sanirali, če bojo pa sušili avto pa nisem popolnoma prepričan. Oz. bo verjetno že dovolj če boš imel lahko avto po prejemu s servisa nekje postavljenega in odprta vsa vrata.
Spletna trgovina Orange Audio - avtoakustika, zvočniki, ojačevalci in še večRe: PROSIM ZA POMOČ! Nov Clio TOTALNO mokra TLA v notranjost
Neke panike ni, če je bil avto malo namočen. Rjav ne bo ratal kar tako. V teh prihajajočih sončnih dneh ga čimvečkrat pusti na soncu da se dodobra vse posuši in to je to.
Clio II ph2 1.2 16V Billabong - sold
Clio II ph2 RS 172 - sold
Clio III ph1 RS 197 F1 Team - sold
Clio II ph2 RS 182 - sold
Clio IV ph2 RS Trophy - sold
Seat Leon Cupra ST 300 4drive - family car
Mitsubishi Lancer EVO VIII MR - weekend car
Clio II ph2 RS 172 - sold
Clio III ph1 RS 197 F1 Team - sold
Clio II ph2 RS 182 - sold
Clio IV ph2 RS Trophy - sold
Seat Leon Cupra ST 300 4drive - family car
Mitsubishi Lancer EVO VIII MR - weekend car
Ko ga boš puščal na soncu imej okna malo odprta, da gre vlaga ven iz avta...ali še bolje imaš odprta vrata (v kolikor ti do dopušča in imaš avto na očeh), lahko si pomagaš tudi s kaloriferjem.
Karin, če je kakšna manjša zadeva se lahko popravi tudi doma, če ti ni odveč ti lahko pogledam kje je problem in se ga reši.
Lp
Lp
Hm, jaz sem ze parkrat pri mojem opazil, da ko pridem do avta po dezju in odprem voznikova vrata, se v sprednjem delu vrat (nekje pod zvocnikom) ulije voda po tleh. Prej se pa zgleda zadrzi nekje v vratih, ker prag ni nic moker, notri pa tudi nisem se nic opazil.
Mi je bilo mal cudno ze tole. Upam da ne bo zacelo kaj notr puscat..
Mi je bilo mal cudno ze tole. Upam da ne bo zacelo kaj notr puscat..
Hvala lepa vsem za odgovore.. no jutri zjutraj ga peljem, pa da vidimo kaj bodo rekli..
No, naj vam povem da je voda ušla skozi ventilatorje noter, ker so bili odtoki zamašeni od listov, iglic,.. plačal 50eur za.. to da so očistli
to je to... ne parkirajte pod drevesi!