LiLDee napisal/-a:Lep črnuh.
Pragove pa sem jaz vzel pri ustyle in so pravtako kopija RS.
Hvala enako. Zadnjič sem gledu tut tvojga in ga prav lepo rihtaš
Ja pragove bom pa verjetno kar v kratkem zrihtu, ker ker mi more klepar prtljažnik neki zrihtat k je podrsan od parkirišča in mu bom dav da mi še to zrihta dost draži nebo pršl .
Laptop mehanik
Prosim, da všečkaš, če ti je kakor toliko všeč
300€
So pa originalne nove neuporabljene z vsemi žarnicami in balastom sam priklopiš in delajo. Izdelane so pa bile v Helli v sloveniji in tako da gor piše made in slowenia .
Baje so jih delal za prvo vgradnjo.
Laptop mehanik
Bom kr iz teme: Clio 1.5dCi 82km 2005 okvara bosch pumpe in injektorjev prilepu ker se mi neda šenkrat tipkat
Mene pa zanima če si že dal obnovit in koliko te je cena prišla in če imaš kakšen nasvet.
Trnutno avto še normalno dela edin pri pospeševanju mi posveti lučk za špiralo. Danes sem ga pa na računalnik priklopu in je javu napako za tlak. Ima pa 113,000km
Ima kdo kakšne izkušnje s tem in kako preverit je čarpalko?
Evo moj avto spet normalno deluje bosch pumpa nej bi bila OK v filtru ni bilo opilkov. Vzrok svetenja lučke je bil da so ble 3 šobe zanič. Ena je na testerju pokazala 250 tistih enot k majo za merjenje mogla pa bi med 30-40. No vse skupaj me je prišlo 460€ = 3*1250€ za obnovo šob + 25€ za pregledano šobo ki je bila dobra + naftni filter + 1 ura dela
Dons mi je crknila ena žarnica pri lučeh in sem si reku: Nej gre v PM ta zaščitna folija za luči bom jez kar gor zmontiru.... vse deluje normalno (ostale lučke in za nastavlat višino). Za enkrat ni avtomatskega nastavljanja višine luči bo pa mogoče v prihodnosti za enkrat jih lahko prek šaltarja reguliraš. Pranje žarometov moram še uštimat če ima kdo kakšne dele od pranja se priporočam.
Ne kupim več avta brez Xenon-k!!!
In še slike:
Laptop mehanik