Mislim da sta enaka, edina razlika je v tistem srebrnem vložku kjer so meglenke, saj ima phase II tam notri led dnevne luči, vse ostalo naj bi bilo pa enako, če imaš željo imeti te led dnevne luči zamenjaj samo tiste vložke.
ti povem da ko sem to prvič videl se mi ni dopadlo, pa še zdaj se mi ne. Se mi bolj spodnji odbijač dopade kot pa ti vložki na novem.
Meni je glavno da ma dnevne luči da ne gorijo non stop h7 in to je to.
Sicer pa verjamem da bi mel saj je trenutno to bumm z temi ledicami.
lp
Ampak če renault kaj 'zna', je to zajebat stvari s faceliftom. Večina firm izkoristi to priložnost, da popravi oblikovne napake od splavitve. Kaj naredi renault'? Zajebe še tisto nekaj malega, kar jim celo uspe naredit lepo (v zadnjem času). In to je GT-line paket. Da ne omenjam notranjosti z onimi cheap rdečimi šivi in gnilim piano lakom.
Sem hotel na mojega to montirat pa sem po ogledu phase 2 modela ugotovil da raje nebom imel tega ker pokvari lepoto avtomobila,pojdi na servis naj ti vklopijo dnevne luči (tiste med H7 in smernikom za podnevi da ne gorijo H7) boš lepše in ceneje rešil zadevo
perssak napisal/-a:Sem hotel na mojega to montirat pa sem po ogledu phase 2 modela ugotovil da raje nebom imel tega ker pokvari lepoto avtomobila,pojdi na servis naj ti vklopijo dnevne luči (tiste med H7 in smernikom za podnevi da ne gorijo H7) boš lepše in ceneje rešil zadevo
Živjo!
Perssak koliko pa stane približno na servisu da ti vklopijo dnevne luči a imaš mogoče to informacijo.
js čakam da si bom sam je tester že naročen sm ko je dobavni rok tak da te kr mine plus poštnina in je kr 250 do 300 evrov,ga mi bo kolega prinesel ko gre avgusta službeno na kitajsko ker je smešna cena gor nekje okrog 50 do 80 evrov tk da bom raj epočakal pa kak par žarnic zamenjal dokler,sm dobil lani za fiat ,german cars,in citroen peugeot za 50 evrov vse
perssak napisal/-a:Sem hotel na mojega to montirat pa sem po ogledu phase 2 modela ugotovil da raje nebom imel tega ker pokvari lepoto avtomobila,pojdi na servis naj ti vklopijo dnevne luči (tiste med H7 in smernikom za podnevi da ne gorijo H7) boš lepše in ceneje rešil zadevo
Živjo!
Perssak koliko pa stane približno na servisu da ti vklopijo dnevne luči a imaš mogoče to informacijo.
jaz sem dal pri Pleško cars na brezovici okoli 15€