Clio RS 172 Monaco Blue on pro-kit
Re: Clio RS 172 Monaco Blue on pro-kit
najbrš je kod na dinosu, ker je bil velikrat stoučn, menjalniki so pa tut u eno crkoval (usaj takrat, ko ga je tedanji lastnik vozu po novem mestu in okolici). Pa niso crkovali zarad slabe kvalitete menjalnika.
Clio Renault Sport 200 Cup Racing Blue
V trskah je bil že tud, ko so ga iz tujine prpelal v Slovenijo. Skupaj na kaminonu z Carrero 911, ki jo je potem kolega vzel. Ta je pa na Lešnici pol ostal. Vem, da je bil dvakrat na Tpv-ju. Enkrat sem ga videl v delavnici, ko so sklopko menjal. Lastnik ga ni lepo vozil baje. Ga ni nč šparal
pol se je pa še neki časa vozil po našem koncu... in potem kmal izginil neznano kam. Sem pa tud jst slišl govorice, da naj bi šel avto v trske baje
Če je na kakem odpadu so tud deli potem
Škoda, k je bil res prečudovit V6.
Če je na kakem odpadu so tud deli potem
Škoda, k je bil res prečudovit V6.
.::Fiat-crap:: Nissan-cool:: Renault-renault:: VW-boring:: Renault-again:: Renault sport-sporty:: BMW-mmmmm::.
Valda ni dal takrat cca. 40k€ za avto da ga bo šparal
Duli, dinosu ja
Lol
Duli, dinosu ja
The best place to watch a race is in the rear view mirror.
Ga je za take lepe denarčke dobu
tud približno ne tolk, k si ti napisal 
.::Fiat-crap:: Nissan-cool:: Renault-renault:: VW-boring:: Renault-again:: Renault sport-sporty:: BMW-mmmmm::.
No sej nima veze, cca. tolk so bli avti takrat... 
The best place to watch a race is in the rear view mirror.
bli so ukul 7 miljonu tkt novi, ta je bil pa uvožen, rabljen, tku da ni bil tuk dost, sm še zmeri velik denarja za tedanje in sedanje razmere, škoda edino da je bil lastnik tak mesar kar se odnosa do tega cliota tiče.
Pa še razbit je bil prvi konc. Sem videl slike, ko je bil na tujem "avtonetu" na strehi je imel kr lep cvikel, pa odbijač, prva blatnika in leva vrata malenkost. Ni bil celo premoženje drugač ga nebi pripeljal sem. Škoda ga je blo uglavnem. Bi si zaslužil, da bi se še vozil po mestu
So se pa fantje menili v Tpv-ju, da je bil kr redna stranka na servisu. Verjetno posledica "nežne vožnje".
Mi je pa zadnjič kolega omenil, da je v Ljubljani videl srebrnega V6. Sam ni on neki poznavalec avtov. Tuk, da ne vem, če je 100% Clia V6 videl
So se pa fantje menili v Tpv-ju, da je bil kr redna stranka na servisu. Verjetno posledica "nežne vožnje".
Mi je pa zadnjič kolega omenil, da je v Ljubljani videl srebrnega V6. Sam ni on neki poznavalec avtov. Tuk, da ne vem, če je 100% Clia V6 videl
eden srebrn se je lani tut prodajal z ljubljanskimi tablicami, ph1 v6.
Enga moderga V6 ph2 sem js 2x v Celju srečal...lani se mi zdi al predlani. Tisti srebrni ph1 je bil pa mislim da iz Vodic al tam okrog.
Srebrni je z gorenskega konca, ja. Dostikrat je bi parkiran pri Renault avtosalonu v Cerkljah. Sem ga videval na poti na Krvavc 

Jst sm ga večkrat videl v Mostah parkiranega, tam blizu Tuševe trgovine.LiLDee napisal/-a:Tisti srebrni ph1 je bil pa mislim da iz Vodic al tam okrog.
Danes sem se spravil čiščenja kokpita
z tanovim čistilom, k sem ga dobil zadnjič. Morm rečt, da je kr kul. Pa še diši lepo zdj

se kr mal šajna
Pol sem pa sesalni kolektor snel, da sem vžigalne svečke pogledu in ugotovil, da jih bo treba zamenjat. Trenutno so noter NGK PFR6Q.
Priporočate kake druge svečke? Kakšne so predpisane za RS-a?

Lp

se kr mal šajna
Pol sem pa sesalni kolektor snel, da sem vžigalne svečke pogledu in ugotovil, da jih bo treba zamenjat. Trenutno so noter NGK PFR6Q.
Priporočate kake druge svečke? Kakšne so predpisane za RS-a?

Lp
Ta srebrn je bil nekaj časa pri mojem mehankarju, ker je ime zbit sprednji konec in se jim ga ni ljubilo popravljat in je kar dolgo časa sameval za njegovo delavnico, nato ga je kupil kolega iz križa pri komendi. Zadnjič vem, da ga je nekdo prašal, če ga še ima pa je rekel, da ga je prodal.IcEm4n napisal/-a:Jst sm ga večkrat videl v Mostah parkiranega, tam blizu Tuševe trgovine.LiLDee napisal/-a:Tisti srebrni ph1 je bil pa mislim da iz Vodic al tam okrog.
NGK PFR6Q bodo kar taprave, tudi v group N so original te notr.
Ok. Bom pol kr take nove naročil. HvalaKoncar napisal/-a:NGK PFR6Q bodo kar taprave, tudi v group N so original te notr.